Boek nu al je favoriete camping voor 2020
Vroegboeken heeft vele voordelen

Vroegboeken blijft populair. En waarom zou je geen gebruik maken van een vroegboekactie? Er zijn namelijk meerdere voordelen.

Zo is er nog plek genoeg, zelfs op populaire campings, en kunt u het type tent, stacaravan of glamping accommodatie boeken die u wilt. U wordt meestal nog niet beperkt door de beschikbaarheid. Populaire accommodaties zoals de sunlodges van Suncamp Holidays, maar ook de safaritenten en lodgetenten van andere aanbieders, zijn vaak snel verhuurd, dus op tijd boeken is zeker aan te raden.
Ook wanneer u met vrienden of familie meerdere tenten of stacaravans wilt huren, en naast elkaar wilt staan, is vroegboeken aan te bevelen want dan is het vaak nog mogelijk om een plek naast elkaar aan te vragen tijdens het boeken. Als u later boekt wordt dit een stuk moeilijker.

En wat te denken van de vroegboekkorting en/of het boeken tegen de prijs van het afgelopen seizoen? Het scheelt u gauw een flink bedrag.
U hoeft niet bang te zijn dat u te vroeg boekt en achteraf toch nog een andere camping of accommodatie wilt boeken. Want bij vrijwel elke reisorganisatie kunt u, zonder opgaaf van reden, tot een bepaalde datum kosteloos annuleren. Op de site van de desbetreffende reisorganisatie kunt u zien welke datum dit is. Al met al zijn er dus volop redenen om nu al uw kampervakantie te boeken.

Roan geeft tijdens de vroegboekactie een korting die kan oplopen tot 50%! U kunt tot 1 februari 2020 gratis annuleren en/of wijzigen.
Bekijk aanbieding
Boek nu voor 2020 bij Suncamp Holidays. Is de camping nog niet boekbaar? Maak dan een Boekingalarm en u krijgt vrijblijvend een berichtje als de camping boekbaar is,
Bekijk aanbieding
De populaire sunlodges van Suncamp Holidays zijn boekbaar voor 2019. Boek snel voordat u (alweer?) te laat bent.
Bekijk aanbieding
Boek nu uw vakantie van 2020 en profiteer bij Vacanceselect van de vroegboekkorting die flink oploopt. Daarnaast zijn er vele andere vroegboek voordelen!
Bekijk aanbieding
Al Fresco geeft bij tot maar liefst 35% vroegboekkorting op uw verblijf in 2019. Hoe langer de vakantie, hoe hoger de korting.
Bekijk aanbieding
Estivo Travel geeft tot 50% vroegboekkorting op haar aanbod van luxe stacaravans en lodgetenten. U kunt tot t/m maart 2020 kosteloos wijzigen of annuleren.
Bekijk aanbieding
Bij Homair ontvangt u 35% korting op uw verblijf en betaalt slechts €50 aan. De aanbiedingen helden ook al voor de zomervakantie van 2019
Bekijk aanbieding
Boek voor 4 januari bij Huttopia en ontvang tot 30% vroegboekkorting. Gebruik hiervoor actiecode: EB2020
Bekijk aanbieding
Boek nu uw kampeervakantie in 2020 bij Selectcamp en profiteer van een vroegboekkorting oplopend tot 30%
Bekijk aanbieding
Profiteer van 10% korting op een verblijf in één van de luxe safaritenten van Villatent.
Bekijk aanbieding
Molecaten geeft voor snelle beslissers een korting van 15% op de vakantie van 2020. De actie loopt tot 15 januari.
Bekijk aanbieding