Campings aan viswater Costa Brava - Spanje

Spanje Vissen in Costa Brava Vissen in Costa Dorada
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Op de camping met viswater in Costa Brava vindt u aanbod van stacaravans.

Vissen is voor veel Nederlanders een grote hobby. Ontbreekt in het dagelijks leven vaak de tijd, tijdens de vakantie gaan de hengels mee. In heel Europa zijn er campings te vinden met een ligging aan een viswater, soms is deze zelfs te vinden op het tererein. Op sommige campings zijn visspullen te huur maar meestal is het gewoon het beste én het goedkoopst om je eigen spullen mee te nemen.

Verreweg de meeste campings liggen aan natuurwateren zoals meren, kanalen en rivieren maar soms zijn er ook speciale visvijvers op het terrein. Elke visser weet het, afhankelijk van het type water worden er andere vissen gevangen. Daarom geven we per camping aan waarin (en soms waarop) gevist kan worden.

De vergunning is niet alleen per camping verschillend maar ook per land. In de visvijvers op de camping mag bijna altijd gratis gevist worden, en ook zonder vergunning maar in natuurwater ligt dat heel anders. Kijk dit dus goed na.

Regio's / streken in Spanje
Pagina 1/1
***
-
l'Escala
-
Costa Brava
Zoekcode:3632
Lacus in l'Escala, Costa Brava, SpanjeLigging van Lacus in l'Escala, Costa Brava, Spanje
  • Huren van een stacaravan
  • U kunt vissen in het meer waaraan de camping ligt.
Aan de rand van het strand van Riells, in L’Escala, is camping Lacus te vinden. De camping ligt in het noordoosten van Spanje, in de Baai van Rosas. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 450
6.3
Pagina 1/1