Vacanceselect in Idromeer - Italië

Campings met aanbod van Vacanceselect in Idromeer

Italië Vacanceselect in Adriatische Kust Vacanceselect in Bloemenrivièra Vacanceselect in Calabria Vacanceselect in Campania Vacanceselect in Emilia Romagna Vacanceselect in Gardameer Vacanceselect in Lago Maggiore - Piemonte Vacanceselect in Lazio Vacanceselect in Le Marche - Abruzzo Vacanceselect in Lombardije Vacanceselect in Puglia Vacanceselect in Sardinië Vacanceselect in Sicilië Vacanceselect in Toscane - Elba Vacanceselect in Trentino - Dolomieten Vacanceselect in Umbrie - Lago Trasimeno
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Informatie
Vacanceselect is een specialist in autovakanties met erg veel aanbod op campings in vijftien landen in Europa. Het aanbod in Idromeer bestaat ondermeer uit .
Vacanceselect, gevestigd in Alkmaar, richt zich vooral op gezinnen met kinderen, ongeacht de leeftijd. Op de meeste campings is dan ook animatie.
Het aanbod van Vacanceselect is zeer gevarieerd. Van een 'gewone' ingerichte bungalowtent en stacaravans tot lodgetent, lodgesuite en safaritent.
De organisatie is in de loop van jaren enorm gegroeid en nu een grote speler op gebied van autovakanties. De merken Camp2Relax en Selectcamp vallen ook onder Vacanceselect.
Pagina 1/1
***
-
Ponte Caffaro
-
Idromeer
-
Lombardije
Zoekcode:1921
Villaggio Turistico Pian d' Oneda in Ponte Caffaro, Idromeer, ItaliëLigging van Villaggio Turistico Pian d' Oneda in Ponte Caffaro, Idromeer, Italië
  • Een zwembad en een privéstrand voor de waterpret
  • Meerdere sportmogelijkheden op de camping
  • Mooie omgeving voor uitstapjes of buitenactiviteiten
  • Huur bij Vacanceselect een bungalow
Op de kleinschalige Camping Villaggio Turistico Pian d' Oneda verblijft u in een stenen bungalow. Met tal van voorzieningen, in een prachtige omgeving bij het Idromeer. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI en/of vast internet beschikbaar Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 192
7.9
Pagina 1/1