Terrassencampings Engeland

Engeland Terrassencampings in Zuid-West Engeland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Op de terrassencamping in Engeland vindt u aanbod van o.a. staanplaatsen.

Een terrassencamping ligt tegen een heuvel of op een andere hellend terrein. De campingplekken liggen op vlakke terrassen. U kunt dus kamperen op een heuvel, maar heeft geen gedoe met schuinstaande tafels en stoelen of nog erger, een schuin bed en fornuis.

Door het hoogteverschil kijkt u niet tegen andere tenten of caravans maar heeft vaak een prachtig uitzicht op de omgeving. Bovendien zorgen de terrassen voor een bijzondere, gezellige sfeer.

Terrassencampings vindt u niet alleen in de bergen, maar ook tussen de heuvels waar u ontspannen kunt fietsen of in de duinen, zodat u vanaf uw verblijfplaats makkelijk naar het strand kunt wandelen.

Misschien overbodig om te zeggen maar terrassencampings zijn vanzelfsprekend minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden moeite hebben met lopen op een hellend terrein.

Regio's / streken in Engeland
Pagina 1/1
-
Tavistock
-
Zuid-West Engeland
Zoekcode:3935
Langstone Manor Holiday Park in Tavistock, Zuid-West Engeland, EngelandLigging van Langstone Manor Holiday Park in Tavistock, Zuid-West Engeland, Engeland
  • Huren van een staanplaats of chalet
Dankzij haar ligging in het natuurpark Dartmoor ervaart u op camping Langstone Manor Holiday Park het authentieke Engeland. Lees meer...
Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 89
9.2
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
  • ANWB Camping
  • Pagina 1/1