Luxe kamperen in een stacaravan

Stacaravan Vas - Hongarije

Hongarije Balatonmeer Vas
* Alleen gebieden met aanbod van stacaravans klikbaar.
Een luxe, ingerichte stacaravan is voor velen dé accommodatie voor de camping

Een stacaravan, soms ook wel mobile home genoemd, betekent comfortabel kamperen. Er is ruimte voor het hele gezin en u heeft alles bij de hand. De meeste stacaravans beschikken over meerdere slaapkamers en ze zijn uitgerust met een compleet ingerichte keuken waarin een koelkast en soms zelfs een magnetron en/of vaatwasser niet ontbreken. Een badkamer met douche, wastafel en een toilet behoort tot de standaard uitrusting.

Ideaal, zeker in het voor- en naseizoen

Bij een vakantie, zeker op de camping, denk je aan mooi weer. Maar als het weer wat tegenzit, dan is het comfort van een stacaravan wel heel erg lekker. En ook in het voor- en najaar, als de de nachten vaak fris of koud zijn, ook dan is een stacaravan ideaal.

Het aanbod is groot aanbod, zowel qua aantal als type.

U heeft keus uit vele types met verschillen in grootte, indeling en luxe. Afhankelijk van de grootte van het gezin en uw specifiek wensen zoekt u de stacaravan die bij u past. Extra aanvullende informatie vindt u op de Stacaravan pagina.

Regio's / streken in Hongarije
Pagina 1/1
-
Bükfürdö
-
Vas
Zoekcode:2269
Bukfurdo in Bükfürdö, Vas, HongarijeLigging van Bukfurdo in Bükfürdö, Vas, Hongarije
  • Naast de Thermen met 32 binnen- en buitenbaden en spa
  • Sport en animatie aanwezig
  • Bezoek de oude stad Sopron met zijn historische centrum
Camping Bukfurdo zelf is rustig en kleinschalig. De vlakbij gelegen thermen van Bükfürdő daarentegen bieden u met vele zwembaden, sportfaciliteiten en georganiseerde activiteiten volop vertier Lees meer...
Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 463
8.4
Stacaravans / mobile homes huren bij:
Pagina 1/1