Sfeervol kamperen in een pipowagen

Pipowagen Italië

Italië Adriatische Kust
* Alleen gebieden met aanbod van pipowagens klikbaar.
Romantisch en sfeervol kamperen

Een pipowagen, ofwel een woonwagen, heeft iets bijzonders. De naam is natuurlijk afgeleid van "Pipo de Clown" want bij de ouderen onder ons gaat de gedachte meteen terug naar deze televisieserie, die vroeger ongekend populair was. Oude tijden herleven dus eigenlijk een beetje. Het heeft iets romantisch om te kamperen in een sfeervolle Pipowagen. Het grootste aanbod is te vinden in Frankrijk. Daar worden de pipowagen een roulette genoemd.

Van alle gemakken voorzien

Hoewel de romantiek en de sfeer zeker belangrijk is, zal het u aan comfort niet ontbreken. De pipowagen van tegenwoordig is meestal zeer compleet ingericht en is in dat opzicht gewoon te vergelijken met een stacaravan. De keuken is vaak uitgerust met een gaskookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en zelfs een een magnetron. Een badkamer met een douche en toilet behoort tot de standaard uitrusting. Meestal is er een terras met tuinmeubelen bij de accommodatie. De pipowagen is er in vele soorten en formaten. De maximale bezetting is vaak 4 personen maar een bezetting van 6 personen komt ook voor.

Regio's / streken in Italië
Pagina 1/1
***
-
Punta Marina
-
Adriatische Kust
Zoekcode:3278
Villaggio dei Pini in Punta Marina, Adriatische Kust, ItaliëLigging van Villaggio dei Pini in Punta Marina, Adriatische Kust, Italië
  • Zwembad met uitzicht over zee
  • Sport, spel en animatie in het hoogseizen
  • Verschillende excursieprogramma’s
Camping Villaggio dei Pini ligt aan de Adriatische kust, nabij Ravenna. Vanaf de camping heeft u direct uitzicht op het nabijgelegen strand, welke te bereiken is via een kort pad. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 167
7.8
Pagina 1/1