Kleine campings Luxemburg

Minicampings tot 100 plaatsen

Luxemburg Minicampings in Luxemburg
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Op de minicamping in Luxemburg vindt u aanbod van o.a. glamping accommodaties.

Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Dan is een kleinere camping vaak een goede keus. Overdag gaat u lekker wandelen of fietsen en bij terugkomst geniet u van de rust op de camping. De gemoedelijkheid van een minicamping spreekt vaak de wat oudere rustzoeker aan, maar is zeker ook ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Door de kleinschaligheid behouden u én het kind het overzicht.

Verwacht op een minicamping geen grootschalige, op kinderen gerichte animatie. Mocht er iets georganiseerd zijn, maar meestal is dat niet zo, dan is dit ook erg kleinschalig en beperkt tot bijvoorbeeld een kampvuur of speurtocht. Vaak is er wel een zandbak en/of zijn er wat simpele speeltoestellen. Bij de natuurgerichte campings worden er soms wel gezamenlijke wandeltochten gemaakt.

Veel minicampings zijn te vinden bij een boerderij. Voor kinderen is dit vaak een hele belevenis. Naast een plek voor eigen tent of caravan kunt u op steeds meer boerencampings een safaritent huren.

Naar een regio / streek via de kaart of hieronder:
Pagina 1/1
Kat.I
-
Tarchamps
-
lux
Zoekcode:3967
Um Bierg in Tarchamps, lux, LuxemburgLigging van Um Bierg in Tarchamps, lux, Luxemburg
  • Huren van een safaritent
Camping Um Bierg is gelegen in het hart van het prachtige natuurpark de Boven-Sure, vlakbij de grens met België en Luxemburg. Lees meer...
Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 110
Pagina 1/1