Juliette Tentvakanties in Luxemburg

Campings met aanbod van Juliette Tentvakanties

Luxemburg Juliette Tentvakanties in Luxemburg
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Informatie
Juliette Tentvakanties is een Nederlandse reisorganisatie met aanbod van bungalowtenten, luxe safaritenten en mobile homes op mooie, meestal kleinschalige, campings in Nederland, Frankrijk en Italië. Het aanbod in Luxemburg bestaat ondermeer uit glamping accommodaties .
De bungalowtenten zijn ruim en staan op een houten vloer. Ze zijn gemaakt met Ten Cate tentdoek. Er is een luifel die u eventueel zelf af en aan kunt ritsen. Binnen is alles compleet ingericht en zelfs uitgericht met een boxspringbed.
Voor wie het echte glamping gevoel wil ervaren zijn er ruime safaritenten (31 m²) te huur. Deze bieden plaats aan 4, maximaal 5 personen. Ook de safaritent staat op een houten vlonder en is uitgerust met een boxspringbed.
De Mobile home zal u het gevoel geven alsof u thuis bent. Er is plaats voor 4, maximaal 5 personen. Vanzelfsprekend is de accommodatie compleet ingericht.
Regio's / streken
Pagina 1/1
Kat.I
-
Tarchamps
-
lux
Zoekcode:3967
Um Bierg in Tarchamps, lux, LuxemburgLigging van Um Bierg in Tarchamps, lux, Luxemburg
  • Huur bij Juliette Tentvakanties een safaritent
Camping Um Bierg is gelegen in het hart van het prachtige natuurpark de Boven-Sure, vlakbij de grens met België en Luxemburg. Lees meer...
Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 114
6.8
Pagina 1/1