Juliette Tentvakanties in Italië

Campings met aanbod van Juliette Tentvakanties

Italië Juliette Tentvakanties in Sardinië Juliette Tentvakanties in Toscane - Elba
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Informatie
Juliette Tentvakanties is een Nederlandse reisorganisatie met aanbod van bungalowtenten, luxe safaritenten en mobile homes op mooie, meestal kleinschalige, campings in Nederland, Frankrijk en Italië. Het aanbod in Italië bestaat ondermeer uit ingerichte tenten, stacaravans en glamping accommodaties .
De bungalowtenten zijn ruim en staan op een houten vloer. Ze zijn gemaakt met Ten Cate tentdoek. Er is een luifel die u eventueel zelf af en aan kunt ritsen. Binnen is alles compleet ingericht en zelfs uitgericht met een boxspringbed.
Voor wie het echte glamping gevoel wil ervaren zijn er ruime safaritenten (31 m²) te huur. Deze bieden plaats aan 4, maximaal 5 personen. Ook de safaritent staat op een houten vlonder en is uitgerust met een boxspringbed.
De Mobile home zal u het gevoel geven alsof u thuis bent. Er is plaats voor 4, maximaal 5 personen. Vanzelfsprekend is de accommodatie compleet ingericht.
Regio's / streken
Pagina 1/1
***
-
Viareggio
-
Toscane
Zoekcode:1489
Paradiso in Viareggio, Toscane, ItaliëLigging van Paradiso in Viareggio, Toscane, Italië
  • Prachtig en groot zwembad op de camping aanwezig
  • Vlakbij een prachtig strand gelegen
  • Mooie uitstapjes in de natuur of steden mogelijk
  • Huur bij Juliette Tentvakanties een safaritent of stacaravan
De nette Camping Paradiso ligt 22 kilometer ten noorden van Pisa. Vlakbij zee, in een pijnbomenbos. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 400
8.2
-
Siniscola
-
Sardinië
Zoekcode:3966
Klub House in Siniscola, Sardinië, ItaliëLigging van Klub House in Siniscola, Sardinië, Italië
  • Huur bij Juliette Tentvakanties een tent
Als u op zoek bent naar een riante camping, op een fijne locatie en met authentieke Sardijnse gastvrijheid, bent u bij camping Klub House aan het goede adres. Lees meer...
Bosrijke omgeving Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
7.0
Pagina 1/1