Steden Spanje

Tarragona is een Spaanse stad in het zuiden van de regio Catalonië. Ook is Taragona de hoofdstad van de gelijknamige provincie. In de stad hangt een gezellige sfeer en zijn mooie bezienswaardigheden. De mooie stranden maken het plaatje compleet.
Datum 7 July 2015
Girona is een Spaanse stad gelegen in de regio Catalonië. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Girona. Daarnaast is Girona één van de vijf belangrijkste steden binnen Catalonië en heeft het, vanwege de kleine afstand tot Barcelona, een relatief drukke luchthaven.
Datum 10 June 2015
Valencia is na Madrid en Barcelona de grootste stad van Spanje. De haven van de stad is de drukste containerhaven van de Middellandse zee. Het historisch centrum van Valencia behoort tot één van de grootste van Spanje. Ook de bekende Paella is ontstaan in de stad.
Datum 21 May 2015
Barcelona is de grootse stad en tevens de hoofdstad van Catalonië. De stad ligt aan de Middellandse Zee en heeft het een belangrijke haven. Barcelona is natuurlijk ook bekend van het voetbal, FC Barcelona is namelijk de club uit deze stad.
Datum 19 May 2015