Steden Nederland

Enschede is de grootste stad van Overijssel en ligt in het oosten van de provincie. Omdat Enschede tegen de Duitse grens aan ligt, werd de stad goed samen met Duitse steden zoals Gronau. Ook is de stad belangrijk in educatief opzicht want zowel de hogeschool Saxion en de Technisch Universiteit Twente bevinden zich hier. Met name de universiteit is een zeer belangrijke. Enschede is ook thuishaven van de voetbalclub FC Twente.
Datum 11 October 2015
Utrecht is de hoofdstad en grootste stad van de provincie Utrecht. Ook is Utrecht de op drie na grootste stad van Nederland. De universiteit van Utrecht is de grootste universiteit van het land. De gezelligheid en de sfeer van de stad trekt jaarlijks vele toeristen.
Datum 6 July 2015
Maastricht is de hoofdstad van Limburg, ook ligt de stad aan de rivier de Maas en aan de voet van de Sint-Pietersberg. De gezellige sfeer en mooie bezienswaardigheden maakt Maastricht erg populiar bij toeristen. Bij verblijf op een camping in de omgeving kunnen we een bezoek aan deze stad dan ook erg aanraden.
Datum 24 May 2015
Dordrecht ligt in de provincie Zuid-Holland. De stad wordt vaak ook als Dordt genoemd en is ontstaan aan het riviertje De Thuredrecht. De plaats is naar het riviertje vernoemd.
Datum 22 April 2015
Eindhoven ligt in de provincie Noord-Brabant en is onder andere bekend van het bedrijf Philips en de voetbalclub PSV, maar het is ook gewoon een gezellige stad met mooie bezienswaardigheden.
Datum 22 April 2015
Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en ligt op het voormalig eiland Walcheren. Naast de sfeer zijn ook de bezienswaardigheden reden om deze gezellige stad te bezoeken.
Datum 22 April 2015
Tilburg ligt in de provincie Noord-Brabant en staat op de zesde plek van grootste steden van Nederland. De stad heeft mooie bezienswaardigheden zoals de Heuvelse Kerk en de Heikese Kerk.
Datum 22 April 2015
Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het is de grootste stad van Noord-Nederland en de op zes na grootste stad van heel Nederland. Groningen is officieel nooit stadrechten toegekend. De stad staat voor veel mensen bekend als studentenstad. Er studeren namelijk meer dan 55.000 mensen in de stad.
Datum 20 April 2015
Alkmaar is een stad in de provincie Noord-Holland en is mede bekend vanweg de kaasmarkt die er vanaf april tot begin september elke vrijdagmorgen wordt gehouden. De stad wordt dan ook wel de Kaasstad genoemd. Daarnaast heeft de stad nog veel meer te bieden zoals een historisch centrum met prachtige oude gebouwen en andere bezienswaardigheden
Datum 17 April 2015
Haarlem is een stad in Noord-Holland en ligt aan de rivier het Spaarne. Tijdens een bezoek aan deze stad kunt u genieten van de gezellige sfeer en bijzondere gebouwen.
Datum 17 April 2015
Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. De stad is met name sterk op het gebeiod van economische en dienstverlenende sectoren. Daarnaast zijn er tal van bezienswaardigheden en hangt er een gezellige sfeer.
Datum 17 April 2015