Steden Kroatië

Nin

Nin is een Kroatische stad gelegen in de provincie Zadar. Het is één van de oudste steden van Kroatië en staat tegenwoordig bekend als een mooie stad voor toeristen vanwege de leuke sfeer en de mooie stranden. Nin is niet zo groot maar ligt wel in de buurt van de grotere stad Zadar
Datum 4 August 2015
Opatija is een plaats in Kroatie en ligt in de provincie Primorje-Gorski Kotar, vlakbij Istrië aan de golf van Kvarner. Opatija is één van de meest populaire badplaatsen van Kroatië en dat zijn er veel. Vroeger werd was de stad vooral populair onder voorname gasten, waaronder Koninklijke families.
Datum 9 July 2015
Rovinj is een Kroatische stad in de provincie Istrië. De stad is een populaire stad voor toeristen vanwege de ligging aan zee en omdat het gewoon een leuke stad is. Voor de kust van de stad liggen 22 kleine eilandjes, de zee bij Rovinj is ook bekend vanwege het heldere water en leuke stranden
Datum 29 June 2015
Rijeka is de op twee na grootste stad van Kroatië. Het is de belangrijkste havenstad van het hele land. Door de diepe haven is de stad niet alleen belangrijk voor de handel maar ook voor de scheepsbouw. Door de rijke historie van de stad zijn er mooie bezienswaardigheden te bezichtigen.
Datum 23 April 2015
Porec ligt in Kroatië, in de provincie Istrië. De stad voor veel mensen de ideale vakantiebestemming omdat het een leuk gezellig stadje is en prachtige stranden heeft met een mooi haventje. De campings in de omgeving zijn dan ook een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan Porec.
Datum 23 April 2015
Pula is een stad in Kroatië en is de grootste stad in de provincie Istrië. In de stad is nog steeds de historie terug te vinden zoals het amfitheater en het Forum uit de Romeinse tijd. Maar ook later heben er vele oorlogen en machtovernames plaatsgevonden.
Datum 23 April 2015
Zadar is gelegen in Dalmatië en is qua grootte de vijfde stad van Kroatië. De stad ligt aan de Adriatische kust en is daarom een ideale badplaats in combinatie met een rijke historie. Dit maakt het een ideale badplaats en een prachtige bestemming voor een dagtocht vanuit een camping in de omgeving.
Datum 10 April 2015