Steden Engeland

Oxford is een Engelse stad die ligt in het Zuid-Oosten van het land, dicht bij Londen. De stad staat bekend om de mooie historische gebouwen en natuurlijk de universiteit van Oxford. Dit is de oudste en bekendste universiteit van Engeland en is nog steeds één van de beste universiteiten ter wereld.
Datum 9 July 2015
Southampton ligt aan de zuidkust van Engeland en is de grootste stad van Hampshire. Southampton was het vertrekadresvan de Titanic en heeft een belangrijke haven voor Zuid-Engeland. Deze haven ligt vlakbij het centrum dus als u met de veerboot komt bent u meteen op loopafstand van de bezienswaardigheden en belangrijkste winkelstraten.
Datum 10 June 2015
Londen is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk. Londen heeft grote invloed op de hele wereld en wordt als een van de traditionele alfa-steden aangemerkt, samen met New York, Tokio en Parijs. Door de stad stroomt de rivier de Theems.
Datum 9 June 2015
Norwich is een stad in het oosten van Engeland en de hoofdstad van de provincie Norfolk. De stad ligt aan de rivier de Wensum. In 2012 werd Norwich als eerste Engelse stad aangewezen als UNESCO stad van literatuur.
Datum 9 June 2015