Campings met een golfbaan vlakbij in Dalmatie - Kroatië

Kroatië Golf in Dalmatië Golf in Istrië
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Op de camping met een golfbaan in de omgeving in Dalmatie vindt u aanbod van staanplaatsen, stacaravans en glamping accommodaties.

Als golfen een grote passie van je is, dan is het natuurlijk heel fijn om deze hobby ook tijdens een vakantie uit te oefenen. Gelukkig zijn er vele campings met een golfbaan op het terrein óf in de omgeving. Er zijn zelfs streken waar zo veel golfbanen te vinden zijn dat u er een echte golfvakantie van kunt maken en kunt spelen op verschillende banen.

Ook pitch & putt golf, ofwel shortgolf, wordt steeds populairder. Zoals de naam shortgolf al zegt wordt dit gespeeld over kortere afstanden. Maar natuurlijk wel met een echte afslag op de tee, een fairway, bunkers, rough en green. Naast de afstand is er ook het verschil dat er in tegenstelling tot 'gewoon' golf vaak geen golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig is. Dit betekent dat u met het hele gezin kunt golfen, dus ook met de kinderen zonder GVB. Er is echter wel vaak een minimale leeftijd aan verbonden, meestal is dit 8 jaar.

Ga de uitdaging aan van het spelen op een totaal onbekende golfbaan. Waar in Nederland de terreinen toch vaak redelijk vlak zijn kunt u in landen als Frankrijk, Spanje en Italië spelen in glooiende landschappen en mooie vergezichten. Golfen in een prachtige omgeving, dat is toch het vakantiegevoel ten top?

Regio's / streken in Kroatië
Pagina 1/1
***
-
Omis
-
Dalmatië
Zoekcode:1511
Galeb in Omis, Dalmatië, KroatiëLigging van Galeb in Omis, Dalmatië, Kroatië
  • Zwembad met apart kinderbad
  • Sportvelden beschikbaar
  • Bezoek het nabij gelegen natuurpark Biokovo
  • Huren van een staanplaats, glamping-stacaravan of stacaravan
In het plaatsje Omis, direct aan het strand, ligt Camping Galeb, een comfortabele en gezellige camping die perfect is voor zowel gezinnen als stellen. Met voldoende schaduwrijke plekken, zelfs tijdens de meest zonnige periodes, biedt deze camping een ideale omgeving voor ontspanning en plezier. Lees meer...
Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 467
5.7
Pagina 1/1