Campings met een golfbaan vlakbij in Engeland

Engeland Golf in Zuid-Oost Engeland Golf in Zuid-West Engeland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
In ons overzicht van 2 campings met een golfbaan in de omgeving in Engeland vindt u aanbod van o.a. glamping accommodaties.

Als golfen een grote passie van je is, dan is het natuurlijk heel fijn om deze hobby ook tijdens een vakantie uit te oefenen. Gelukkig zijn er vele campings met een golfbaan op het terrein óf in de omgeving. Er zijn zelfs streken waar zo veel golfbanen te vinden zijn dat u er een echte golfvakantie van kunt maken en kunt spelen op verschillende banen.

Ook pitch & putt golf, ofwel shortgolf, wordt steeds populairder. Zoals de naam shortgolf al zegt wordt dit gespeeld over kortere afstanden. Maar natuurlijk wel met een echte afslag op de tee, een fairway, bunkers, rough en green. Naast de afstand is er ook het verschil dat er in tegenstelling tot 'gewoon' golf vaak geen golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig is. Dit betekent dat u met het hele gezin kunt golfen, dus ook met de kinderen zonder GVB. Er is echter wel vaak een minimale leeftijd aan verbonden, meestal is dit 8 jaar.

Ga de uitdaging aan van het spelen op een totaal onbekende golfbaan. Waar in Nederland de terreinen toch vaak redelijk vlak zijn kunt u in landen als Frankrijk, Spanje en Italië spelen in glooiende landschappen en mooie vergezichten. Golfen in een prachtige omgeving, dat is toch het vakantiegevoel ten top?

Regio's / streken in Engeland
Pagina 1/1
-
Butterleigh
-
Zuid-West Engeland
Zoekcode:2214
BoerenBed Billingsmoor Farm in Butterleigh, Zuid-West Engeland, EngelandLigging van BoerenBed Billingsmoor Farm in Butterleigh, Zuid-West Engeland, Engeland
 • 30 kilometer van de Exmouth kust
 • Op een biologische zuivelboerderij
 • Niet al te ver van de kust
 • Huren van een lodgetent/safaritent met sanitair
Op een prachtige locatie, slechts 30 kilometer van de Exmouth kust ligt Camping Billingsmoor Farm op een biologische zuivelboerderij.Lees meer...
Informatie golf: Ruim 10 kilometer van uw verblijf, in Tiverton, ligt de Tiverton Golf Club. U kunt er spelen op de 18 holes golfbaan.
Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Golfbaan in de omgeving (max. 10 km)
9.5
Lodge home
Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
Safaritent
Lodgetent - Lodgesuite
Glamping te boeken bij:
 • BoerenBed
 • -
  Horsham
  -
  Zuid-Oost Engeland
  Zoekcode:2237
  Canfields Farm in Horsham, Zuid-Oost Engeland, EngelandLigging van Canfields Farm in Horsham, Zuid-Oost Engeland, Engeland
  • 65 kilometer van hoofdstad Londen
  • Op een biologische boerderij met speel- en sportmogelijkheden
  • Uitjes naar Londen, Brighton of Portsmouth
  • Huren van een lodgetent/safaritent met sanitair
  Voor een veelzijdige vakantie komt u met het hele gezin naar Camping Canfields Farm, nog geen 65 kilometer van wereldstad Londen.Lees meer...
  Informatie golf: Binnen een straal van 15 kilometer zijn er twee golfclubs. De Rookwood Golf Course met een 18-holes golfbaan ligt op 12 kilometer en Horsham Golf & Fitness met een 9-holes golfbaan op 14 kilometer.
  Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 10 km)
  Lodge home
  Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
  Safaritent
  Lodgetent - Lodgesuite
  Glamping te boeken bij:
 • BoerenBed
 • Pagina 1/1