Canvas Holidays in Abruzzo - Italië

Campings met aanbod van Canvas Holidays in Abruzzo

Italië Canvas Holidays in Adriatische Kust Canvas Holidays in Gardameer Canvas Holidays in Lazio Canvas Holidays in Le Marche - Abruzzo Canvas Holidays in Sardinië Canvas Holidays in Toscane - Elba
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Informatie
Canvas Holidays richt zich vooral op gezinnen met kinderen. Tijdens uw vakantie zijn er medewerk(st)ers van Canvas aanwezig op de camping. Het aanbod in Abruzzo bestaat ondermeer uit glamping accommodaties .
Canvas Holidays is in 1964 begonnen met één camping in Bretagne en ondertussen uitgegroeid tot een grote reisorganisatie met een breed aanbod luxe accommodaties op vele topcampings in Europa. Tegenwoordig is Canvas Holidays een zusterorganisatie van Landal GreenParks.
Zoals eerder gezegd richt de reisorganisatie zich vooral op gezinnen met kinderen. Dit kunnen zowel gezinnen met schoolgaande kinderen als niet-schoolgaande kinderen zijn. Op een groot aantal campings organiseert Canvas gratis kinderclubs.
Pagina 1/1
***
-
Cologna Spiaggia
-
Abruzzo
Zoekcode:1095
Villaggio Stork in Cologna Spiaggia, Abruzzo, ItaliëLigging van Villaggio Stork in Cologna Spiaggia, Abruzzo, Italië
  • Verschillende sportmogelijkheden
  • Speeltuin aanwezig
  • Dicht bij populair berggebied Gran Sasso
  • Huur bij Canvas Holidays een glamping-stacaravan
Camping Villaggio Stork ligt direct aan het strand van de zuidelijke Adriatische kust. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 510
6.6
Lodge home
Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
Safaritent
Lodgetent - Lodgesuite
Glamping te boeken bij:
  • Canvas Holidays
  • Pagina 1/1