Campings Berner Oberland - Zwitserland

Zwitserland Berner Oberland Wallis
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Wapen van het kanton Bern, waarin Berner Oberland ligt. Ga naar een camping in Berner Oberland om tijdens een actieve vakantie te genieten van de machtige bergen, gletsjers en kloven. Op de campings zijn ondermeer ingerichte tenten en stacaravans te huur.
Algemene informatie over Berner Oberland

De Berner Alpen oftewel Berner Oberland is een bergketen, één van de grootste en hoogte massieven in de Alpen. Dit gebied kan worden verdeel in en westelijk en oostelijk deel, in het oosten liggen de hogere toppen tot bijna 4200 meter hoogte. Het westelijke deel heeft toppen tot ruim 3200 meter.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Berner Oberland

Het oostelijke deel verschilt ook op andere vlakken van het westelijke deel. Zo liggen er in het westen slechts enkele gletsjers maar wel een aantal wandelpassen en ook skigebieden. In het oosten zijn veel gletsjers, waaronder de lange Aletschgletsjer, en dit gebied vraagt ervaring om een oversteek te kunnen maken. Voor de klimsport is de steile berg Eiger een mooie uitdaging. Ook zijn er aan de oostkant een aantal stuwmeren zoals de Oberaarsee en de Grimselsee.

Maak vooral ook uitstapjes naar de verschillende trekpleisters zoals de Aareschlucht. Dit is een indrukwekkende kloof bij Meiringen, deze nauwe kloof wordt doorsneden door de Aare. Een bezoek aan de watervallen Trümmelbachfälle zal ook zeker een sterke indruk achterlaten. Met het hele gezin is een tochtje in de trein Brienz-Rothorn Bahn erg leuk, deze stoomtrein gaat tot grote hoogtes. In Thun kunt u een prachtig kasteel bezoeken.

Beschikbaar thema in Berner Oberland: Honden toegestaan en Golfvakantie .
Regio's / streken in Zwitserland
Toon alleen:
Pagina 1/1
*****
-
Interlaken / Unterseen
-
Berner Oberland
Zoekcode:1010
Manor farm 1 in Interlaken / Unterseen, Berner Oberland, ZwitserlandLigging van Manor farm 1 in Interlaken / Unterseen, Berner Oberland, Zwitserland
  • Zwemmen in het meer (met strand)
  • Restaurant
  • Met de trein naar Jungfraujoch, he hoogstgelegen treinstation van Europa
  • Huren van een tent of stacaravan
Camping Manor Farm 1 kijkt vanaf een prachtige locatie uit op de Thünersee en wordt omringd door imposante bergen, zover als u maar kunt kijken. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 15 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 626
7.8
Pagina 1/1