Campings Oost-Bohemen - Tsjechië

staanplaatsen

Tsjechië Midden-Bohemen / Praag Oost-Bohemen Zuid-Bohemen
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Tsjechië Oost-Bohemen is een mooie vakantiebestemming voor zowel de natuur- en cultuurliefhebber als de actieve vakantieganger.
Algemene informatie

Oost-Bohemen ligt aan de oostkant van het Reuzengebergte, dit is een populair gebied. En met reden, want zowel de natuur- als de cultuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Heuvels, vlaktes en bergen wisselen elkaar af. Sportieve vakantiegangers zitten hier ook goed, of u nou wilt wandelen, fietsen, klimmen zwemmen of, in de winter, skiën.

Zien en doen tijdens uw vakantie

Wilt u vakantievieren op ruim 1000 meter hoogte dan moet u het Adelaarsgebergte en het gebergte Kralický Sněžník opzoeken, het hoogste punt u 1115 meter. In de gebergtes komt u een aantal stadjes en veel kastelen tegen. Blijft u liever op laaggelegen gebieden dan kunt u naar de streek Polabi, in de omgeving van de rivier Elbe. Hier zijn veel mogelijkheden om te watersporten maar ook om ontspannen wandelingen te maken. Ook het stuwmeer Vranov is prachtig, hier kunt u onder andere zeilen en roeien, de baaien zijn geschikt om te vissen.

Voor cultuur kunt u bijvoorbeeld naar de kastelen of naar de steden zoals Polička en Hradec Kralové. U zult bouwwerken uit verschillende tijdperiodes tegenkomen. Bezoek bijvoorbeeld het slot van Litomysl uit de 16e eeuw. Voor ontspanning zijn er verscheidene kuuroorden in de regio. Met kinderen is het leuk om naar de dierentuin van Hodonin, u vindt hier allerlei dieren van papegaaien tot roofdieren.

Beschikbaar thema in Oost-Bohemen: Honden toegestaan, Minicampings en Golfvakantie .
Regio's / streken in Tsjechië
Toon alleen:
Pagina 1/1
-
Vernéřovice
-
Oost-Bohemen
Zoekcode:3225
Aktief in Vernéřovice, Oost-Bohemen, TsjechiëLigging van Aktief in Vernéřovice, Oost-Bohemen, Tsjechië
  • Uitzicht op weilanden en berggebied
  • Grootte slechtweerruimte
  • Wandel- en fietsroutes aanwezig voor een dagje uit
  • Huren van een staanplaats of bungalow
Camping Aktief ligt in de Tsjechische regio Oost-Bohemen, nabij het gezellige plaatsje Vernerovice en de grens met Polen. De camping heeft Nederlandse eigenaren, die u graag kennis laten maken met de gastvrijheid en de natuur van het land. Dit is de ideale vakantiebestemming voor de actieve vakantieganger. Lees meer...
Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Golfbaan in de omgeving (max. 15 km) WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 45
8.1
Pagina 1/1