Campings Navarra - Spanje

staanplaatsen, tenten, stacaravans en glamping accommodaties

Spanje Andalusië Catalonië Costa Blanca Costa Brava Costa Dorada Navarra Spaanse Costa Verde Spaanse Pyreneeën
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Navarra Het landschap van Navarra varieert van de bergen van de Pyreneeën tot de woestijn in het zuiden. De stad Pamplona is mede bekend van het stierenrennen.
Algemene informatie

Navarra ligt in het noorden van Spanje, het grenst aan Frankrijk. De hoofdstad is Pamplona, bekend of berucht om de stierenrennen. Het landschap is sterk wisselend maar overal weer indrukwekkend. Van bergen en valleien tot woestijn.

Zien en doen tijdens uw vakantie

Navarra is grotendeels bergachtig, door de Pyreneeën. De valleien van de Ebro zorgen voor mooie groene natuur. Dan is er nog de woestijn in het zuiden van de regio, de enige van Europa. Spanje staat onder andere bekend om de tapasgerechten, in Navarra is dit echter een beetje anders. Hier is het gebruikelijk om hartige taartjes te maken, genaamd Pintxo. Visliefhebbers gaan naar San Sebastian, in deze stad vindt u veel goede visrestaurants.

De hoofdstad Pamplona is met name bekend van de stierenrennen tijdens de San Fermínfeesten. Deze feesten vinden plaats tussen 6 en 14 juli, het stierenrennen is slechts een klein onderdeel. Het is vooral een culinair festijn en zeker de moeite waard om te bezoeken. Vanuit de hoofdstad kunt u nog doorreizen naar Yesa, hier staat een klooster waar u een hele dag mee kunt doen met het schema van de monniken. In deze regio staat ook het Royal Palace of Olite, een prachtig middeleeuws kasteel.

Pagina 1/1
***
-
Etxarri Aranatz
-
Navarra
Zoekcode:1834
Etxarri in Etxarri Aranatz, Navarra, SpanjeLigging van Etxarri in Etxarri Aranatz, Navarra, Spanje
  • Huren van een staanplaats, lodgetent/safaritent met sanitair, safaritent, stacaravan of chalet
Camping Etxarri ligt in het westen van de Pyreneeen. Tussen twee natuurgebieden, in een prachtig eikenbos. Lees meer...
Bosrijke omgeving Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Discotheek aanwezig of er worden speciale disco-avonden georganiseerd
Plaatsen: 145
Lodge home
Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
Safaritent
Lodgetent - Lodgesuite
Glamping te boeken bij:
  • Vacanceselect
  • Pagina 1/1