Campings Kust - Slovenië

Slovenië Binnenland Kust
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Slovenië De kustlijn van Slovenië is niet al te lang, maar er zijn mooie standen en natuurparken iets landinwaarts. Voor watersporters zijn er volop mogelijkheden. Op de campings zijn ondermeer staanplaatsen, stacaravans en glamping accommodaties te huur.
Algemene informatie over Kust

Slovenië heeft een korte kustlijn van bijna 50 kilometer, gelegen tussen de Italiaanse en Kroatische kust. De zee waaraan het grenst is de Adriatische Zee, hier geniet u van het heldere water. Er zijn een aantal zandstranden, maar ook waar geen zandstrand is, is het goed vertoeven.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Kust

Wanneer u een watersporter bent, zult u dit gebied als een paradijs beschouwen. Zeilen, windsurfen, kitesurfen, waterskiën en nog veel meer is hier mogelijk. Op andere plekken is het juist een fijne plek voor de natuurliefhebbers. Bezoek het Natuurpark Strunjan, een gebied met ongerepte natuur in de vorm van zee en kust, van maar liefst 4 kilometer lang. Zo’n lang ononderbroken kustgebied komt maar weinig voor. Terwijl u hier de pure natuur nog ziet, is het zoutwinningsgebied Sečoveljske Soline een mooi plaatje door menselijke invloed.

Natuurlijk zijn er ook mooie badplaatsen aan de kust, zoals Piran. Dit is een middeleeuws plaatsje en ook de Venetiaans-Gotische stijl zult u hier tegenkomen. Inderdaad, u bent aan dezelfde zee als de stad Venetië, waardoor u deze invloed tegen kunt komen. Een andere belangrijke stad aan de Sloveense kust is havenstad Koper, een voormalig eiland. Behalve Piran en Koper kunt u ook naar het mooie Izola, naar de kleinere plaatsjes of ga eens een dagje richting het binnenland.

Beschikbaar thema in Kust: Campings aan zee en Honden toegestaan.
Regio's / streken in Slovenië
Toon alleen:
Pagina 1/1
****
-
Ankaran
-
Kust
Zoekcode:995
Adria in Ankaran, Kust, SloveniëLigging van Adria in Ankaran, Kust, Slovenië
  • zwembad en aparte kinderbaden
  • Wellnesscentrum
  • Uitje naar Ljubljana
  • Huren van een staanplaats, glamping-stacaravan of stacaravan
Camping Adria in Ankaran ligt op het schiereiland Miljean, direct aan zee, niet ver van Italië en de stad Triëst. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 513
6.8
Pagina 1/1