Campings Algarve - Portugal

Portugal Algarve Costa de Prata Costa Verde Kust van Lissabon
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Faro in de Algrave De Algarve is een plek van zon, strand en mooie badplaatsen. Bekijk in Faro de kerken, musea en historische bouwwerken. Op de campings zijn ondermeer stacaravans te huur.
Algemene informatie over Algarve

In het zuiden van Portugal ligt de mooie vakantieregio de Algarve. De hoofdstad is Faro, een mooie stad met kerken, musea en historische bouwwerken. Er zijn meerdere gezellige badplaatsen of u verkent de mooie natuur in het binnenland.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Algarve

Wilt u op vakantie genieten van een gevarieerd landschap, dan is Algarve een fijne bestemming. Ten westen van Faro vindt u aan de kust indrukwekkende rotsformaties en mooie strandjes. Richting het oosten zijn er de lange zandstranden en lagunes. De meeste toerisme bevindt zich ten westen van Faro, daar liggen populaire badplaatsen zoals Albufeira en Lagos. Het binnenland is echter zo goed als ongerepte natuur, met bergen tot ruim 900 meter hoogte.

Er zijn meerdere steden die de moeite waard zijn om te bezoeken, één van de bekendste is wellicht Albufeira. Jong en oud zal zich vermaken in deze bruisende badplaats. U kunt lekker luieren op het strand of de gezelligheid opzoeken bij de terrasjes. In de stad Lagos kunt u met het gezin naar de dierentuin, u kunt een boottrip maken of één van de bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Mercado de Escravos.

Beschikbaar thema in Algarve: Terrassencampings en Golfvakantie .
Regio's / streken in Portugal
Toon alleen:
Pagina 1/1
***
-
Valverde
-
Algarve
Zoekcode:1018
Valverde in Valverde, Algarve, PortugalLigging van Valverde in Valverde, Algarve, Portugal
  • Mooie zwembaden
  • Speeltuintje en animatie in hoogseizoen
  • Bezoek ook de historische stad Lagos
  • Huren van een stacaravan
Camping Valverde gelegen in de Algarve, ligt 6 kilometer van Lagos en 2 kilometer van het prachtige zandstrand van Praia da Luz. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 15 km) WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 1202
8.3
Pagina 1/1