3194 Camping Wenen | Stacaravans en tenten

Campings Wenen - Oostenrijk

Oostenrijk Karinthië Niederosterreich - Wenen Salzburgerland Steiermark Tirol
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
het wapen van Wenen Wenen is een prachtige stad, met veel musea maar ook theaters, prachtige gebouwen en andere bezienswaardigheden. Op de campings zijn ondermeer staanplaatsen te huur.
Algemene informatie over Wenen

Wenen ligt in het noordoosten van Oostenrijk, deze hoofdstad ligt aan de rivier de Donau. Cultuurliefhebbers zitten op de juiste plek in deze prachtige stad, zo zijn er veel musea maar ook theaters, prachtige gebouwen en andere bezienswaardigheden. Bijzonder is ook de koffiecultuur, er zijn honderden koffiehuizen.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Wenen

Een aantal van de musea van Wenen zijn het Liechtenstein Museum en het Kunsthistorische Museum van Wenen. In de binnenstad ligt het MuseaumsQuartier, een combinatie tussen oude en nieuwe musea. Al erg lang is Wenen ook een belangrijk centrum van opera en klassieke muziek. Veel bekende componisten hebben in Wenen gewoond en gewerkt, zoals Beethoven, Mozart en Schubert.

Geniet ook van de prachtige bouwwerken in Wenen, veel in de barokke stijl. Een bijzonder gebouw is ook het Hundertwasserhaus uit 1985, felle kleuren en onregelmatige vormen maken dit een typisch ontwerp van Friedensreich Hundertwasser. Iets heel anders is de Millennium Toren, deze wolkenkrabber vormt samen met de Andromeda Tower de ‘skyline’ van Wenen. Dan zijn er nog de kerken, zoals de Stephansdom en de Augustijnenkerk, en de paleizen, zoals Slot Belvedere en Schloss Schönbrunn, die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Met kinderen kunt u naar het Haus des Meeres, een groot aquarium, of naar ’s werelds oudste dierentuin, Tiergarten Schönbrunn. Erg indrukwekkend voor paardenliefhebbers is een bezoekje aan de Spaanse Rijschool of maak een rondrit door het centrum met een koets.

Beschikbaar thema in Wenen: Honden toegestaan.
Regio / streken in Oostenrijk
Pagina 1/1
-
Wenen
-
Wenen
Zoekcode:3194
Wien West in Wenen, Wenen, OostenrijkLigging van Wien West in Wenen, Wenen, Oostenrijk
  • Ruim en groen ingerichte plaatsen
  • Huur een fiets om de omgeving te verkenne
  • Met het openbaar vervoer in 30 minuten in hartje Wenen
  • Huren van een staanplaats of bungalow
Aan de rand van het bruisende Wenen ligt camping Wien West. De camping ligt nabij het indrukwekkende Wienerwald, waardoor u kunt genieten van uw rust na een lange dag sightseeing. Hierdoor is de camping geschikt voor elke type kampeerder. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 225
6.4
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
  • ANWB Camping
  • Pagina 1/1