2173 Camping Terschelling | Stacaravans en tenten

Campings Terschelling

Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-holland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van de gemeente Terschelling Terschelling is een fijne bestemming voor een gezinsvakantie. Vanuit de camping loopt u door de mooie natuur naar het strand. Op de campings zijn ondermeer ingerichte tenten en glamping accommodaties te huur.
Algemene informatie over Terschelling

Terschelling is één van de waddeneilanden, in de lengte is het ongeveer 30 kilometer en in de breedte maximaal 4,5 kilometer. Er wonen bijna vijfduizend personen en er zijn vier keer zo veel slaapplaatsen voor toeristen. Een groot deel van het eiland is een natuurgebied.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Terschelling

Wilt u een actieve vakantie dan kunt u op Terschelling uitstekend fietsen en wandelen. Er is een uitgebreid netwerk aan routes, u kunt zelf een route kiezen of een kant en klare route volgen, zoals de Sporen in het Zand. Er zijn ook veel plekken waar fietsen worden verhuurd. Wandelaars hebben keuze uit 250 kilometer aan wandelpaden, er zijn routes uitgezet die variëren van 4 tot 15 kilometer. Ook kunt u met een boswachter er op uit, zo ziet u de mooiste en bijzonderste plekjes van het eiland.

De Waddenzee is een prachtig gebied, twee keer per dag stroomt het onder water en twee keer per dag vallen gedeeltes helemaal droog. Dit biedt voor veel flora en fauna een ideaal gebied, onder andere voor zeehonden. Bezoek ook het Noordzeestrand, beroemd wegens de imponerende breedte van het strand. Zo hebt u altijd een fijn plekje om te zonnebaden en te genieten van uw welverdiende rust.

Bezoek ook de haven van West-Terschelling, aangelegd in de enige natuurlijke baai van Nederland, de Dellewalbaai oftwel de baai aan de lage wal. De vuurtoren Brandaris staat ook in West-Terschelling, deze eeuwenoude toren is misschien wel hét symbool van het eiland. In Hoorn kunt u een mooie kerk bezoeken, uit de dertiende eeuw. Ook zijn er meerdere musea op het eiland waar de rijke historie van Terschelling wordt verteld.

Terschelling is een fijne bestemming voor een gezinsvakantie. Alleen al de overtocht per boot is een hele ervaring. Met kinderen kunt u voor een dagje zee het best naar het Groene Strand, hier loopt het strand langzaam af. Ook kunt u leuke uitjes maken met de waddenvereniging, er is een speciale kinderstranddag. Hopelijk ziet u tijdens uw verblijf ook zeehonden, maar op het droge zijn er ook dieren bijvoorbeeld bij de kinderboerderij Het Hooivak.

Beschikbaar thema in Terschelling: Campings aan zee, Boerencampings en Minicampings.
Pagina 1/1
-
Oosterend
-
Terschelling
-
Friesland
Zoekcode:2173
BoerenBed De Zeekraal in Oosterend, Terschelling, NederlandLigging van BoerenBed De Zeekraal in Oosterend, Terschelling, Nederland
  • Kamperen bij een biologische melkschapenhouderij.
  • Kinderen mogen vaak meehelpen met klusjes
  • Lekker naar het strand van Terschelling
  • Huren van een lodgetent/safaritent met sanitair of safaritent
Voor een vakantie op Terschelling is Camping BoerenBed De Zeekraal een heerlijke uitvalsbasis. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig
Plaatsen: 10
9.2
Lodge home
Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
Safaritent
Lodgetent - Lodgesuite
Glamping te boeken bij:
  • BoerenBed
  • Pagina 1/1