Campings Vas - Hongarije

Hongarije Balatonmeer Vas
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Hongarije Bezoek Vas voor een campingvakantie vol cultuur. Ga bijvoorbeeld naar de hoofdstad Szombathely en bekijk er de prachtige historische gebouwen. Op de campings zijn ondermeer stacaravans te huur.
Algemene informatie over Vas

Vas is een gebied in het noordwesten van Hongarije. De hoofdstad is Szombathely, een stad met een Romeins verleden. Deze provincie, of comitaat, grenst aan Oostenrijk en Slovenië. Het zuiden van het gebied maakt deel uit van een natuurgebied. U kunt ook een uitstapje maken naar het Balatonmeer, dat ligt ten zuidoosten van Vas.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Vas

De hoofdstad Szombathely is zeer de moeite waard om te bezoeken. In het centrum ligt het hoofdplein, het Fő tér, met gezellige cafés en mooie huizen. Op het Berzsenyi Dániel plein staan historische gebouwen. Aan de Templom tér staat een dom die een bezichtiging waard is. Bij de Dom vindt u het openluchtmuseum waar u kunt leren over het romeinse verleden van deze mooie stad.

Andere grote steden in Vas zijn Sárvár, Kőszeg, Celldömölk en Körmend. Toch woont de bevolking van Vas voornamelijk in kleine dorpjes. Deze dorpen liggen in het voornamelijk heuvelachtige landschap van Vas. In het noorden is het vlakker, fijn als u ontspannen fietstochten wilt maken. Door Vas stroomt de rivier de Rába. Bezoek in Sárvár de botanische tuinen of ga naar de plaats Nadasdy voor een kasteelbezoek.

Beschikbaar thema in Vas : Golfvakantie .
Regio's / streken in Hongarije
Pagina 1/1
-
Bükfürdö
-
Vas
Zoekcode:2269
Bukfurdo in Bükfürdö, Vas, HongarijeLigging van Bukfurdo in Bükfürdö, Vas, Hongarije
  • Naast de Thermen met 32 binnen- en buitenbaden en spa
  • Sport en animatie aanwezig
  • Bezoek de oude stad Sopron met zijn historische centrum
  • Huren van een stacaravan
Camping Bukfurdo zelf is rustig en kleinschalig. De vlakbij gelegen thermen van Bükfürdő daarentegen bieden u met vele zwembaden, sportfaciliteiten en georganiseerde activiteiten volop vertier Lees meer...
Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 15 km) WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 463
8.4
Pagina 1/1