Campings Balatonmeer - Hongarije

staanplaatsen en stacaravans

Hongarije Balatonmeer
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Hongarije Het Balatonmeer is één van de grote trekpleisters van Hongarije met meerdere camping direct aan, of op loopafstand van, het meer.
Algemene informatie

Het Balatonmeer, in het Hongaars slechts Balaton genoemd, is het grootste meer van Midden-Europa. Het is 592 vierkante kilometer groot en ligt in een prachtige omgeving. Aan de noordoever is het een Nationaal Park, aan de zuidoever vindt u veel wijnbouw.

Zien en doen tijdens uw vakantie

Er liggen veel plaatsen aan het meer, aan de noordkust te midden van de mooie natuur, zijn dit bijvoorbeeld Tihany en Szigliget. De eerste plaats heeft een mooie abdij. Szigliget is een bijzondere plaats en een voormalig eiland, Sziget betekend eiland, met monumentale boerenhuizen en een indrukwekkend kasteel. De baai bij deze plaats is wellicht de mooiste van het meer en wordt ook wel de Gouden Schelp genoemd. Aan de zuidkust van het meer liggen ook een aantal mooie plaatsen. Eén daarvan is de populaire vakantieplaats en grootste badplaats van het meer, Siófok.

Rondom het hele meer is het puur genieten. Of u nou aan het strand ligt, dobbert op het water of er een sportieve watersportvakantie van maakt. Het meer is niet bijzonder diep en daardoor heerlijk warm in de zomer. U kunt ook fantastisch wandelen rondom het meer. Een wandeling rondom het gehele meer zal echter niet gaan, de kustlijn is bijna 300 kilometer.

Regio's / streken in Hongarije
Pagina 1/1
***
-
Révfülöp
-
Balatonmeer
Zoekcode:235
Napfeny in Révfülöp, Balatonmeer, HongarijeLigging van Napfeny in Révfülöp, Balatonmeer, Hongarije
 • Aan het Balatonmeer
 • Animatie aanwezig
 • Bezoek de mooie plaats Káli-Bekken
 • Huren van een staanplaats of stacaravan
Op een prachtige locatie, uitkijkend op zowel het Hongaarse Balatonmeer als het Nationaal Park Hegyestű Geológiai Bemutatóhely, is camping Napfeny te vinden. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 420
8.3
***
-
Balatonfüred
-
Balatonmeer
Zoekcode:233
Füred in Balatonfüred, Balatonmeer, HongarijeLigging van Füred in Balatonfüred, Balatonmeer, Hongarije
 • Verwarmd buitenbad met glijbaan
 • Waterpretpark met 13 waterglijbanen naast de camping
 • Vlakbij kuuroord Héviz
 • Huren van een staanplaats of stacaravan
Op een centrale locatie tussen het bruisend Balatonfüred en het Balatonmeer is camping Füred te vinden. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 15 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 878
7.4
****
-
Alsóörs
-
Balatonmeer
Zoekcode:232
Pelso in Alsóörs, Balatonmeer, HongarijeLigging van Pelso in Alsóörs, Balatonmeer, Hongarije
 • Zwembad met waterglijbaan
 • Sport en watersport mogelijheden
 • In de omgeving zijn mooie forten te bezoeken
 • Huren van een staanplaats of stacaravan
In het westen van Hongarije, aan de oevers van het Balatonmeer, is de knusse familiecamping Pelso gelegen. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km) Discotheek aanwezig of er worden speciale disco-avonden georganiseerd
Plaatsen: 620
7.2
Pagina 1/1