Campings West-Midlands - Engeland

tenten en glamping accommodaties

Engeland Oost-Engeland West-Midlands Zuid-Oost Engeland Zuid-West Engeland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
West-Midlands In West-Midlands liggen maar liefst vijf 'Area of Outstanding Natural Beauty', gebieden met een buitengewone natuurlijke schoonheid.
Algemene informatie

Het centrale deel in Engeland worden de Midlands genoemd, en dit is het westelijke deel daar van. Hier ligt de stad Birmingham, dat tot de grootste plaatsen van het land behoort. U vindt hier een gevarieerd landschap met zowel steden als landelijke gebieden.

Zien en doen tijdens uw vakantie

In Engeland, Wales en Noord-Ierland zijn er tientallen gebieden die zijn benoemd tot ‘Area of Outstanding Natural Beauty’. Oftewel, gebieden met een buitengewone natuurlijke schoonheid. In de West-Midlands liggen maar liefst vijf van deze gebieden. Dit zijn onder andere de Wye Valley, de Malvern Hills en Cannock Chase. Het hoogste punt van de regio ligt op 703 meter, op de grens met Wales. Op een andere grens, die met East-Midlands, vindt u het natuurpark the Peak District.

Birmingham heeft meer dan een miljoen inwoners, en is na Londen de grootste stad van Engeland qua inwonersaantal. Het is een moderne stad met een rijke geschiedenis, bezoek het openlucht museum Black Country Living om te leren over deze geschiedenis. Bent u in maart in de omgeving van Birmingham, ga dan vooral naar de parade ter gelegenheid van St. Patricks Day. Andere grote steden zijn Coventry, Stoke-on-Trent en Wolverhampton.

Beschikbaar thema in West-Midlands: Visvakantie, Boerencampings en Minicampings.
Toon alleen:
Pagina 1/1
-
Shrewsbury
-
West-Midlands
Zoekcode:2234
BoerenBed Upper Shadymoor in Shrewsbury, West-Midlands, EngelandLigging van BoerenBed Upper Shadymoor in Shrewsbury, West-Midlands, Engeland
  • In een prachtige, landelijke omgeving
  • Veel water op en rond de camping
  • Uitjes naar Wolverhampton, Stafford, Worcester en Chester.
  • Huren van een lodgetent/safaritent met sanitair of safaritent
Voor een sportieve vakantie in een prachtige, landelijke omgeving komt u naar Camping Upper Shadymoor, slechts een uur ten noordwesten van Birmingham. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig
9.4
Lodge home
Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
Safaritent
Lodgetent - Lodgesuite
Glamping te boeken bij:
  • BoerenBed
  • Pagina 1/1