Campings Seeland - Denemarken

staanplaatsen

Denemarken Jutland Seeland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Denemarken Seeland is het grootste eiland van Denemarken en bedraagt een oppervlakte van ongeveer 7.031 km². Eén van de grotere steden die op het eiland te vinden is, is de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen.
Algemene informatie

Seeland ligt in het oosten van Denemarken en staat bekend om haar steile krijtrotsen en verschillende kastelen, die aan de koninklijke familie toebehoren.

Zien en doen tijdens uw vakantie

De meeste bezienswaardigheden die u tijdens uw vakantie wilt bezichtigen, zijn te vinden in Seeland. Zo kunt u een bezoek aan de hoofdstad Kopenhagen niet overslaan. Zo vindt u Strøget tussen het Stadhuisplein en Kongens Nytorv; een gezellig gebied met zowel internationale winkels als plaatselijke boetieks. Ook is dit de place to be om een hapje te eten en een bezoek te brengen aan verschillende kunstenaars. Bovendien vindt u in de binnenstad verschillende monumenten van enkele eeuwen oud.

Buiten de stad vindt u verschillende kastelen van de koninklijke familie, waaronder Frederiksborg in Hillerød, waar ook het Natuurhistorisch museum te vinden is, en Fredensborgs Slot, de zomerresidentie van koning Margrete II. Bij Amalienborg, de winterresidentie van de Deense koninklijke familie, kunt u om 12.00 uur de wisseling van de wacht aanschouwen.

De natuur van Seeland staat bekend om de vele landbouw, welke af en toe onderbroken wordt door natuurgebieden en steile kusten. In het noorden vindt u brede zandstranden. Bij Slagelse is een groot merengebied te vinden, waar u met een kano de natuur kunt verkennen. In de winter heeft u zelfs de mogelijkheid om hier wilde zeearenden te spotten.

Beschikbaar thema in Seeland: Campings aan zee en Honden toegestaan.
Toon alleen:
Pagina 1/1
****
-
Nysted
-
Seeland
Zoekcode:3495
Nysted Strand Camping in Nysted, Seeland, DenemarkenLigging van Nysted Strand Camping in Nysted, Seeland, Denemarken
  • Via een pad naar het zandstrandje bij de camping
  • Beachvolleybal op het strand
  • Met de kinderen naar Knuthenborg Safari
  • Huren van een staanplaats
Nysted Strand Camping ligt in het uiterste zuiden van Seeland, in Denemarken. De camping is gelegen aan zee en ligt in een natuurrijke omgeving. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 222
7.8
Pagina 1/1