Campings Funen - Denemarken

Denemarken Funen Jutland Seeland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Het wapen van Denemarken Funen, het één na grootste eiland van Denemarken, is geschikt voor zowel een (actieve) cultuur- en natuurvakantie als een strandvakantie. Op de campings zijn ondermeer te huur.
Algemene informatie over Funen

Het Deense Funen oftewel Fyn is het één na grootste eiland van Denemarken. Door bruggen en tunnels is het verbonden met de andere delen van het land. Het eiland staat ook wel bekend als de Tuin van Denemarken. U bent hier op de juiste plek voor een (actieve) cultuur- en natuurvakantie.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Funen

Voor cultuur bezoekt u de verschillende kunstwerkplaatsen met hun galerijen. Daarnaast zijn er veel kastelen, landhuizen en knusse dorpjes. Bezoek de tweede stad van het land en de grootste stad van het eiland, Odense. Hier kunt u het huis van Hans Christian Andersen bezoeken, ook zijn er musea en de dertiende-eeuwse domkerk is het bezoeken waard. Dwaal in Funen ook over de heuvels, door de bossen en kom helemaal tot rust in de mooie natuur.

Omdat Funen een eiland is, is er natuurlijk ook kust. Voor een strandvakantie kunt u dus hier ook prima naartoe, lekker zwemmen of watersporten. Zeilen, surfen, duiken maar ook sportvissen zijn enkele mogelijkheden. Of blijf op het droge en verken het eiland te voet of op de fiets. Dan zijn er ook nog verschillende attracties, maak een safari in het noorden van het eiland of ga mee met een bootexcursie langs de kustlijn. In Odense kunt u ook nog met het hele gezin naar de dierentuin, een leuk uitje voor jong en oud.

Beschikbaar thema in Funen: Campings aan zee en Golfvakantie .
Toon alleen:
Pagina 1/1
***
-
Nyborg
-
Funen
Zoekcode:2273
Nyborg Strandcamping in Nyborg, Funen, DenemarkenLigging van Nyborg Strandcamping in Nyborg, Funen, Denemarken
  • Uitzicht op de Grote Belt Brug
  • Speeltuin op het strand en op de camping
  • Met de kinderen naar de dierentuin van Odense
  • Huren van een bungalow
Op het Deense eiland Funen ligt Nyborg Strand, een mooie camping aan een zandstrand. Kom met het hele gezin naar dit veelzijdige eiland. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 15 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 264
7.5
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
  • TUI
  • Pagina 1/1