Campings aan zee en strand in Costa Verde

Portugal Campings aan zee in Algarve Campings aan zee in Costa de Prata Campings aan zee in Costa Verde Campings aan zee in Kust van Lissabon
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
De Portugese Costa Verde loopt van de Spaanse grens tot iets ten zuiden van de stad Porto en herbergt vele mooie badplaatsen. In ons overzicht van 1 campings in Costa Verde vindt u aanbod van o.a. stacaravans.

95 kilometer aan groene kust

In het mooie Portugal zijn er veel prachtige streken om aan zee vakantie te vieren. Eén daarvan is de Costa Verde, in het noordwesten van het land. Het loopt vanaf de Spaanse grens tot iets ten zuiden van de stad Porto. De 'Groene Kust' wordt onderbroken door gezellige badplaatsjes en karakteristieke vissersdorpen. U komt hier heerlijk tot rust, in de groene en heuvelachtige natuur, op uw camping en natuurlijk op de brede zandstranden. Bijvoorbeeld die bij badplaats Esposende.

Wanneer u richting het binnenland gaat zult u langs vele wijngaarden komen, deze zijn er voor de typisch Portugese drank; Port. Ook aan zee kunt u vaak een heerlijk glas hiervan drinken in de gezellige (strand)cafés. Zo ook in Porto, deze stad is de moeite waard om te bezoeken, de historische binnenstad is erg mooi. Andere mooie steden aan zee zijn Viana de Castelo en Póvoa de Varzim, er zijn tevens veel kleine maar minstens even mooie stadjes.

De badplaatsen van Costa Verde

In het noorden liggen de plaatsjes Moledo, Carreço, Areosa en vervolgens Viana de Castelo. Meer richting het midden komt u langs Marinhas, Esposende, Fao, A Ver-o-Mar en dan komt Póvoa de Varzim. In het zuidelijke deel liggen de badplaatsen Vila do Conde, Vila Cha, Lavra, Matosinhos en uiteindelijk Porto.

Regio's / streken in Portugal
Pagina 1/1
****
-
Póvoa de Varzim
-
Costa Verde
Zoekcode:1019
Rio Alto in Póvoa de Varzim, Costa Verde, PortugalLigging van Rio Alto in Póvoa de Varzim, Costa Verde, Portugal
  • Buitenzwembad met verhard deel en ligweide rondom
  • Op loopafstand van het strand
  • Uitjes naar Porto en Braga
  • Huren van een stacaravan of bungalow
Camping Rio Alto in Povoa de Varzim ligt in de duinen tussen Braga en Porto, niet ver van de Atlantische oceaan. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 695
7.9
Pagina 1/1