Campings aan zee en strand in Friesland

Nederland Campings aan zee in Friesland Campings aan zee in Groningen Campings aan zee in Noord-Holland Campings aan zee in Zeeland Campings aan zee in Zuid-holland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Friesland heeft mede door de waddeneilanden een gevarieerde kustlijn met vele ontspanningsmogelijkheden. In ons overzicht van 1 campings in Friesland vindt u aanbod van o.a. glamping accommodaties.

Waddeneilanden en het vaste land

Vier van de vijf Waddeneilanden behoren tot de provincie Friesland, namelijk Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Terschelling is de grootste van de vier. Elk jaar is hier het Oerolfestival, een leuk moment om het eiland te bezoeken. Maar zeker ook de rest van het jaar is dit eiland erg mooi. Maak een strandwandeling, neem een duik in zee of maak een fietstocht langs de kustlijn. Op Schiermonnikoog hebt u de meeste kans op het spotten van een zeehond in de Waddenzee.

De Friese kust op het vaste land is erg ruim, u ervaart hier rust en vrijheid. Op de eilanden vindt u meer stranden, op het vaste land kunt u vooral genieten van de natuur. In het oosten, op de grens met Groningen, ligt het Lauwersmeer. Hier kunt u genieten van een prachtig watergebied, met mogelijkheden om te watersporten.

De badplaatsen van Friesland

Er zijn meerdere badplaatsen, bijvoorbeeld op de Waddeneilanden. Voorbeelden hiervan zijn Nes en Hollum op Ameland, West-Terschelling en Hoorn op Terschelling en Oost-Vlieland op Vlieland. Op het vaste land ligt Stavoren aan het IJsselmeer, Harlingen, Holwerd en Anjum liggen aan of vlakbij zee.

Pagina 1/1
-
Oosterend
-
Terschelling
-
Friesland
Zoekcode:2173
BoerenBed De Zeekraal in Oosterend, Terschelling, NederlandLigging van BoerenBed De Zeekraal in Oosterend, Terschelling, Nederland
  • Kamperen bij een biologische melkschapenhouderij.
  • Kinderen mogen vaak meehelpen met klusjes
  • Lekker naar het strand van Terschelling
  • Huren van een lodgetent/safaritent met sanitair of safaritent
Voor een vakantie op Terschelling is Camping BoerenBed De Zeekraal een heerlijke uitvalsbasis. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig
Plaatsen: 10
9.2
Lodge home
Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
Safaritent
Lodgetent - Lodgesuite
Glamping te boeken bij:
  • BoerenBed
  • Pagina 1/1