Campings aan zee en strand in Friesland

Nederland Campings aan zee in Friesland Campings aan zee in Groningen Campings aan zee in Noord-Holland Campings aan zee in Zeeland Campings aan zee in Zuid-holland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Friesland heeft mede door de waddeneilanden een gevarieerde kustlijn met vele ontspanningsmogelijkheden. In ons overzicht van 2 campings in Friesland vindt u aanbod van o.a. staanplaatsen en glamping accommodaties.

Waddeneilanden en het vaste land

Vier van de vijf Waddeneilanden behoren tot de provincie Friesland, namelijk Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Terschelling is de grootste van de vier. Elk jaar is hier het Oerolfestival, een leuk moment om het eiland te bezoeken. Maar zeker ook de rest van het jaar is dit eiland erg mooi. Maak een strandwandeling, neem een duik in zee of maak een fietstocht langs de kustlijn. Op Schiermonnikoog hebt u de meeste kans op het spotten van een zeehond in de Waddenzee.

De Friese kust op het vaste land is erg ruim, u ervaart hier rust en vrijheid. Op de eilanden vindt u meer stranden, op het vaste land kunt u vooral genieten van de natuur. In het oosten, op de grens met Groningen, ligt het Lauwersmeer. Hier kunt u genieten van een prachtig watergebied, met mogelijkheden om te watersporten.

De badplaatsen van Friesland

Er zijn meerdere badplaatsen, bijvoorbeeld op de Waddeneilanden. Voorbeelden hiervan zijn Nes en Hollum op Ameland, West-Terschelling en Hoorn op Terschelling en Oost-Vlieland op Vlieland. Op het vaste land ligt Stavoren aan het IJsselmeer, Harlingen, Holwerd en Anjum liggen aan of vlakbij zee.

Pagina 1/1
***
-
Harlingen
-
Friesland
Zoekcode:3265
De Zeehoeve in Harlingen, Friesland, NederlandLigging van De Zeehoeve in Harlingen, Friesland, Nederland
 • Mooi uitzicht op de Waddenzee
 • Animatie voor kinderen t/m 17 jaar (in de vakanties)
 • Bezoek de pittoreske stad Harlingen
 • Huren van een staanplaats, chalet of trekkershut
Bij camping de Zeehoeve kunt u terecht voor een gezellige familievakantie vlak aan zee in eigen land. De camping kijkt uit over de Waddenzee en biedt vermaak aan gezinnen en families met kinderen van alle leeftijden. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Geschikt voor tieners, disco en/of activiteiten voor deze leeftijd Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 323
7.3
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
 • ANWB Camping
 • -
  Oosterend
  -
  Terschelling
  -
  Friesland
  Zoekcode:2173
  BoerenBed De Zeekraal in Oosterend, Terschelling, NederlandLigging van BoerenBed De Zeekraal in Oosterend, Terschelling, Nederland
  • Kamperen bij een biologische melkschapenhouderij.
  • Kinderen mogen vaak meehelpen met klusjes
  • Lekker naar het strand van Terschelling
  • Huren van een lodgetent
  Voor een vakantie op Terschelling is Camping BoerenBed De Zeekraal een heerlijke uitvalsbasis. Lees meer...
  Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig
  Plaatsen: 10
  9.2
  Lodge home
  Extra luxe 'glamping' stacaravan of mobilehome
  Safaritent
  Lodgetent - Lodgesuite
  Glamping te boeken bij:
 • BoerenBed
 • Pagina 1/1