Campings aan zee en strand in Basilicata

Italië Campings aan zee in Adriatische Kust Campings aan zee in Basilicata Campings aan zee in Bloemenrivièra Campings aan zee in Calabria Campings aan zee in Campania Campings aan zee in Lazio Campings aan zee in Le Marche - Abruzzo Campings aan zee in Puglia Campings aan zee in Sardinië Campings aan zee in Sicilië Campings aan zee in Toscane - Elba
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Basilicata heeft een niet al te lange kustlijn. Aan de Tyrrheense kust bevinden zich kleine zandstranden en aan de Ionische kust prachtige, lange zandstranden In ons overzicht van 1 campings in Basilicata vindt u aanbod van o.a. staanplaatsen.

Tyrrheense zee en Ionische zee

In het zuiden van Italië ligt Basilicata. Er zijn twee korte kuststroken, één aan de Tyrrheense Zee en één aan de Ionische zee. De kuststroken zijn kort, maar daardoor niet minder mooi De Tyrrheense zee ligt in het westen, tussen Campania en Calabria. In het zuidoosten, tussen Calabria en Puglia, ligt de kust van de Ionische zee. De twee kusten zijn zeker niet hetzelfde. Aan de Tyrrheense kust kunt u naar Maratea, hier vindt u kleine zandstranden tussen de rotsen en met de groene bergen op de achtergrond. Per boot kunt u hier verschillende grotten bezoeken. Maratea zelf kent karakteristieke straatjes, bijzonder veel kerkjes, leuke winkeltjes en gezellige terrassen. Wandel ook door de mooie haven.

De Ionische kust bestaat uit prachtige, lange zandstranden waar u kunt ontspannen maar ook kunt watersporten. Aan deze kust zijn twee badplaatsen het meest populair, namelijk Lido di Metaponto en Lido di Policoro.

De badplaatsen van Basilicata

Maratea is dé badplaats van de Tyrrheense kust, Lido di Metaponto en Lido di Policoro dé badplaatsen van de Ionische kust. Lido di Metaponto is modern en heeft een lange boulevard. Een andere badplaats is Marina di Pisticci, de witte stranden liggen tussen de groene bossen. De stranden lopen langzaam af en zijn dus geschikt voor een bezoek met kinderen.

Pagina 1/1
****
-
Metaponto Lido
-
Basilicata
Zoekcode:2112
Villaggio Turistico Mondial in Metaponto Lido, Basilicata, ItaliëLigging van Villaggio Turistico Mondial in Metaponto Lido, Basilicata, Italië
  • Directe ligging aan het kindvriendelijke strand
  • Van allerlei soorten animatie aanwezig
  • Prachtige omgeving met historische plaatsen
  • Huren van een staanplaats of bungalow
In een gebied met een rijke Griekse geschiedenis ligt Camping Villaggio Turistico Mondial. Aan het strand en bij een pijnbomenbos. Lees meer...
Bosrijke omgeving Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 220
8.2
Pagina 1/1