Campings aan zee en strand in Alpes-Maritimes

Frankrijk Campings aan zee in Aquitaine Campings aan zee in Bretagne Campings aan zee in Corsica Campings aan zee in Languedoc-Roussillon Campings aan zee in Nord-Pas-de-Calais Campings aan zee in Normandië Campings aan zee in Pays de la Loire Campings aan zee in Picardie Campings aan zee in Poitou-Charentes Campings aan zee in Provence-Alpes-Côte d'Azur
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Ook in de Alpes-Maritimes is de kust onderdeel van de Côte d’Azur. De hoofdstad Nice is één van de vele mooie steden. In ons overzicht van 1 campings in Alpes-Maritimes vindt u aanbod van o.a. staanplaatsen en stacaravans.

Nice, Cannes en andere badplaatsen

Ook in de Alpes-Maritimes is de kust onderdeel van de Côte d’Azur. De hoofdstad van dit departement is één van de vele mooie steden aan de kust, namelijk Nice. Nice is een historische stad, het hele jaar door komen hier veel bezoekers. Bezichtig de vele eeuwenoude kerken, een van de musea of ga gewoon lekker naar het strand. Cannes is nog zo’n mooie stad die u kunt bezoeken in combinatie met een middagje zee. In Cannes kunt u dagelijks naar de Marché Forville, bezichtig ook het Palais des Festivals et des Congrès, onderdeel van het beroemde Filmfestival.

Cannes en Nice zijn twee grote steden aan zee, maar er zijn ook veel badplaatsen die minder groot zijn maar minstens evenveel de moeite waard. Wandel over de boulevards, drink wat op een terrasje en geniet van de zon op uw gezicht. Met het hele gezin gaat u naar het strand, voor jonge kinderen neemt u een schep en emmer mee om zandkastelen te bouwen of een bakje om de gevonden schelpen in te bewaren. Zo zal iedereen het naar z’n zin hebben aan de Middellandse Zee.

De badplaatsen van Alpes-Maritimes

Een aantal voorbeelden van de badplaatsen behalve Cannes en Nice, zijn de volgende. Théoule-sur-Mer, Antibes, Cagnes-sur-Mer en Villefrance-sur-Mer. Tussen Nice en de Italiaanse grens komt u ook nog langs Monaco. Menton is de meest oostelijke badplaats en heeft een bijzonder aangenaam klimaat, ook in de winter.

Pagina 1/1
****
-
Mandelieu-La-Napoule
-
Alpes-Maritimes
-
Cote d`Azur
-
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Zoekcode:671
Les Cigales in Mandelieu-La-Napoule, Alpes-Maritimes, FrankrijkLigging van Les Cigales in Mandelieu-La-Napoule, Alpes-Maritimes, Frankrijk
  • Speels aangelegd zwembad met kinderbad en solarium
  • Eigen privé-haventje
  • Naar mooie dorpjes en badplaatsen of het aquapretpark in Fréjus
  • Huren van een staanplaats of stacaravan
De kleine camping Les Cigales ligt vlakbij Cannes en slechts 800 meter van de Middellandse Zee! Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 85
5.4
Pagina 1/1