Campings aan zee en strand in West-Jutland

Denemarken Campings aan zee in Funen Campings aan zee in Jutland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
In West-Jutland vindt u behalve duinen, stranden en zee ook heidevelden en fjorden. Het is een mooie bestemming voor watersporters. In ons overzicht van 2 campings in West-Jutland vindt u aanbod van o.a. ingerichte tenten en stacaravans.

Fjorden, duinen, watersport en natuurparken

Een vakantie aan de kust van West-Jutland is een bijzondere ervaring. Behalve duinen, stranden en zee vindt u ook mooie heidevelden en Fjorden. Vergeleken met de noordkust is er wat meer wind, watersporters zullen daar juist blij mee zijn. Bezoek ook het Ringkøbing Fjord zowel voor de mooie natuur als de mogelijkheid om bijvoorbeeld te surfen. U kunt ook makkelijk een uitstapje maken naar het noorden, richting de Limfjorden. Hier vindt u prachtige baaien en inhammen in een heuvelachtig gebied.

De Waddenzee is een gebied dat niet alleen in Nederland ligt maar doorloopt tot aan Denemarken, het zuidelijke deel van West-Jutland. In Denemarken is het benoemd tot Nationaal Park, u kunt hier de mooiste dieren kunt spotten, van zeehonden tot vele vogelsoorten. Twee mooie badplaatsen zijn Blåvand en Søndervig.

De badplaatsen van West-Jutland

Blåvand is een badplaats gelegen ten noorden van Nationaal Park Vadehavet, het plaatsje zelf is zeker de moeite waard om doorheen te wandelen na een middagje strand. Søndervig ligt aan de noordwestkant van het Ringkøbing Fjord en is een echt vakantiestadje, wandel of fiets door de duinen om even heerlijk uit te waaien. Hvide Sande ligt direct onder Søndervig en aan de westkant van het Fjord, een bijzondere plek waar de zee en het Fjord elkaar ontmoeten.

Regio / streken in Denemarken
Pagina 1/1
***
-
Hvide Sande
-
West-Jutland
-
Jutland
Zoekcode:164
Nordsø Camping & Badeland in Hvide Sande, West-Jutland, DenemarkenLigging van Nordsø Camping & Badeland in Hvide Sande, West-Jutland, Denemarken
  • Slechts door de duinen gescheiden van het strand
  • Overdekte zwemparadijs met glijbanen en andere faciliteiten
  • Nederlandstalige fietsroutes bij de receptie
  • Huren van een stacaravan
Camping Nordsø ligt tussen het Ringkøbing Fjord en een breed zandstrand. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 432
6.2
***
-
Hvide Sande
-
West-Jutland
-
Jutland
Zoekcode:1543
Bjerregaard camping in Hvide Sande, West-Jutland, DenemarkenLigging van Bjerregaard camping in Hvide Sande, West-Jutland, Denemarken
  • Op een kilometer van afstand het strand aan de Noordzee.
  • Volop watersportmogelijkheden
  • Strand bij Hvide Sande verkozen tot beste zonnestrand van Denemarken
  • Huren van een tent
Gelegen aan het meer van Ringkobing en op tien minuten van de Noordzee ligt de kindvriendelijke camping Bjerregaard bij het plaatsje Hvide Sande. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 185
6.0
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
  • Fiets-Fun
  • Pagina 1/1