Campings aan zee en strand in Funen

Denemarken Campings aan zee in Funen Campings aan zee in Jutland Campings aan zee in Seeland
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Bij een verblijf aan de kust van Funen kunt u gemakkelijk uitstapjes maken naar de rest van dit mooie eiland, ook wel de 'Tuin van Denemarken' genoemd. In ons overzicht van 1 campings in Funen vindt u aanbod van o.a. .

Funen en Langeland

Funen is het op één na grootste eiland van Denemarken, verbonden met andere delen van het land door middel van bruggen en tunnels. Bij een verblijf aan de kust kunt u gemakkelijk uitstapjes maken naar de rest van dit mooie eiland, ook wel de 'Tuin van Denemarken' genoemd. Ten zuidoosten van het eiland ligt het kleinere eiland Langeland, ook dit Langeland is vanaf Funen bereikbaar per brug.

De kust is er niet alleen voor de liefhebbers van zonnen en zwemmen, ook kunt u hier prima zeilen, surfen en duiken. Ook veel sportvissers kiezen voor een vakantie aan de kust van Funen dankzij de grote kans op het vangen van zeeforel. Maak verder een mooie wandeling met uitzicht op zee of maak een bootexcursie om de kust vanaf de andere kant te zien.

De Badplaatsen van Funen

Er zijn veel mooie plaatsen aan de kust om vakantie te vieren. Eén daarvan is Tranekear op het eiland Langeland. Een andere plaats is Skåstrup Strand, hier is de zee lang ondiep wat fijn is voor gezinnen met jonge kinderen. Bezoek ook Kerteminde, goed te combineren met een dagje Odense.

Regio's / streken in Denemarken
Pagina 1/1
***
-
Nyborg
-
Funen
Zoekcode:2273
Nyborg Strandcamping in Nyborg, Funen, DenemarkenLigging van Nyborg Strandcamping in Nyborg, Funen, Denemarken
  • Uitzicht op de Grote Belt Brug
  • Speeltuin op het strand en op de camping
  • Met de kinderen naar de dierentuin van Odense
  • Huren van een bungalow
Op het Deense eiland Funen ligt Nyborg Strand, een mooie camping aan een zandstrand. Kom met het hele gezin naar dit veelzijdige eiland. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig Watersportmogelijkheden in de direct omgeving (max. 1 km)
Plaatsen: 264
7.5
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
  • TUI
  • Pagina 1/1