Campings aan zee en strand in Noordzeekust

België Campings aan zee in Noordzeekust
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
De over het algemeen rustige Noordzee maakt dat de stranden kindvriendelijk zijn. Die zullen zich hier, al zandkastelen bouwend en spelend in het water, prima vermaken. In ons overzicht van 1 campings in Noordzeekust vindt u aanbod van o.a. stacaravans.

Een strand voor jong en oud

De kustlijn van België is 67 kilometer lang en u vindt er vele mooie zandstranden. De over het algemeen rustige Noordzee maakt dat de stranden kindvriendelijk zijn. Die zullen zich hier, al zandkastelen bouwend en spelend in het water, prima vermaken. Ondertussen geniet u van de zon en het gevoel van een strandvakantie.

Als u liever actief bezig bent dan kan dat ook. Wandelen bijvoorbeeld. Loop het stuk van de GR 5A die vanaf de Panne langs de kust via Oostende en Nieuwpoort loopt. Of maak gebruik van de kustwandelroute tussen De Panne en Knokke-Heist.

De Noordzeekust van België is ook een mooie plek om te fietsen. Er lopen talloze fietsroutes door het polderlandschap. Als u geen route volgt is het is aan te raden om enkele kilometers van de kust te fietsen om de drukte aan het strand te vermijden.

De badplaatsen van Noordzeekust

Wie kent ze niet? De bekende Belgische badplaatsen zoals Oostende met haar prachtige stranden en mooie boulevard of het mondaine Knokke. Middelkerke heeft het grootste strand van België terwijl De Panne vaak meteen wordt geassocieerd met het nabij gelegen pretpark 'Plopsaland'. Breng ook eens een bezoek aan Oostduinkerke. Daar wordt nog op de ouderwetse manier, met een paard dat een sleepnet trekt, op garnalen gevist.

Regio's / streken in België
Pagina 1/1
***
-
Bad Middelkerke
-
Noordzeekust
Zoekcode:4
Kompas Camping Westende in Bad Middelkerke, Noordzeekust, BelgiëLigging van Kompas Camping Westende in Bad Middelkerke, Noordzeekust, België
  • Op 800 meter van strand en zee
  • Overdekte speelruimte en waterspeeltuin voor de kleintjes
  • Uitjes naar Brugge en Plopsaland De Panne
  • Huren van een stacaravan
Kompas Camping Westende ligt op loopafstand van de uitgestrekte stranden van de kust van België. Lees meer...
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 197
7.1
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
  • TUI
  • Pagina 1/1