Campings aan zee en strand in België

België Campings aan zee in Noordzeekust
* Alleen gebieden met aanbod zijn klikbaar.
Op vakantie aan de kust van België?

Het is misschien een cliché, maar ...voor veel Nederlanders is de vakantie pas écht begonnen als ze het fijne zand van het strand tussen de tenen voelen. Anderen zoeken de zee op om te watersporten. Wat de reden ook is, veel vakantiegangers zijn op zoek naar een camping die direct, of in ieder geval op loopafstand, van de kust en het strand ligt.

Een groot voordeel is dat je geen auto hoeft te gebruiken en dus de onvermijdelijke files kunt vermijden. In de populaire kuststrekenis dat vaak het geval, en helemaal in het hoogseizoen. Daarom is een direct aan het strand gelegen camping ideaal, zeker als je ook nog eens surfboard mee moet nemen. Bijkomend voordeel is dat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Terwijl de rest van de familie nog even wil blijven kan een ander alweer naar de camping. Vrijheid, blijheid, het is alweer een cliché maar wel passend bij een fijne vakantie.

Tijdens uw vakantie aan zee kunt u uw dagen heerlijk doorbrengen op het strand. Lekker zonnen en een goed boek lezen. Beachvolleyballen, zwemmen, dobberen op zee of met uw kinderen zandkastelen bouwen. Watersporten kan op veel locaties, mar daarnaast kunt u overal kiezen voor een combinatie tussen strand en bijvoorbeeld natuur of cultuur. Mooie wandelroutes, natuurparken en steden.

Regio's / streken in België
Pagina 1/1
***
-
Bad Middelkerke
-
Noordzeekust
Zoekcode:4
Kompas Camping Westende in Bad Middelkerke, Noordzeekust, BelgiëLigging van Kompas Camping Westende in Bad Middelkerke, Noordzeekust, België
  • Op 800 meter van strand en zee
  • Overdekte speelruimte en waterspeeltuin voor de kleintjes
  • Uitjes naar Brugge en Plopsaland De Panne
Kompas Camping Westende ligt op loopafstand van de uitgestrekte stranden van de kust van België.Lees meer...
Informatie golf: Met golfbaan Wellington Golf Oostende en WestGolf zijn er twee 9 holes golfbanen binnen een afstand van 10 kilometer van de camping.
Gelegen aan of dichtbij water (zee, meer of rivier op max. 10 km.) Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden Golfbaan in de omgeving (max. 10 km) WIFI (internet) aanwezig
Plaatsen: 197
7.5
Chalet
Bungalow, vakantiehuis of appartement
Stacaravan - mobile home
Bungalowtent - huurtent - luxe ingerichte tent
Staanplaats voor eigen tent of caravan
Boek deze camping bij:
  • TUI
  • Pagina 1/1