Zomervakantie - Aanbiedingen
Schoolvakantie in 2019: 6 juli t/m 1 september

De zomervakantie blijft de meest populaire periode voor een campingvakantie. Veel mensen, vooral gezinnen met kinderen, zijn nu eenmaal gebonden aan de bouwvak- en/of schoolvakanties en kunnen daarom alleen in juli of augustus, een vakantie boeken. De warmere landen zoals Frankrijk, Italië, Kroatië zijn het meest in trek maar ook ons eigen Nederland blijft onverminderd populair

Door gebruik te maken van de vele aanbiedingen voor het hoogseizoen kunt u vaak goedkoop, dus óók met een beperkt budget, een stacaravan of staanplaats huren en gaan genieten van een campingvakantie. We hebben op deze pagina de kortingacties verzameld.

Ontvangt nu €100 korting op SunLodges en 5% extra korting op alle kampeerplaatsen bij een verblijf tussen 1 juli en 31 augustus, dus ook in het hoogseizoen
Bekijk aanbieding
Wat is er nog beschikbaar in het hoogseizoen bij Vacanceselect? Bekijk het op deze handige pagina.
Bekijk aanbieding
Boek bij Rent-a-Tent een Summer Deal en ontvang tot 50% korting op uw verblijf in een tent, safaritent, lodgetent of luxe stacaravan
Bekijk aanbieding
Vacanceselect heeft aanbiedingen voor aankomst in juli 2019 op campings in heel Europa. Er is keus genoeg, of u nu naar Italië, Frankrijk of Kroatië wilt.
Bekijk aanbieding
Vacanceselect heeft aanbiedingen voor aankomst in augustus 2019 op campings in heel Europa. Er is keus genoeg, of u nu naar Italië, Frankrijk of Kroatië wilt.
Bekijk aanbieding
Al Fresco geeft op een verblijf tussen 5 juli en 30 augustus 20% korting. Dit kan worden aangevuld met +10% extra Vaste Klanten Korting of Last Minute korting.
Bekijk aanbieding
Ardoer.com heeft voor de zomervakantie aanbiedingen voor zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Dus huur goedkoop een staanplaats, stacaravan, bungalow of chalet.
Bekijk aanbieding
Boek met onze exclusieve kortingscode campingplekken5 een staanplaats op camping De Achterste Hoef en ontvang 5% korting. U ontvangt na boeking een aangepaste factuur met de korting.
Bekijk aanbieding
Homair geeft nu maar liefst 40% korting op haar accommodaties, voornamelijk stacaravans. Pak dat voordeel en ga voordelig op vakantie in Frankrijk, Italië of Kroatië.
Bekijk aanbieding
Ontvang bij Roan een flinke korting op uw verblijf in het hoogseizoen die loopt van 6 juli t/m 1 september 2019
Bekijk aanbieding
Selectcamp heeft meerdere accommodaties die door annulering zijn vrijgekomen. U kunt ze nu boeken met een flinke korting. Op = op!
Bekijk aanbieding
Selectcamp geeft korting op uw zomervakantie. Bekijk de aanbiedingen voor juli 2019. Bij Selectcamp kunt u ook in het hoogseizoen dagelijks aankomen.
Bekijk aanbieding
Selectcamp geeft korting op uw zomervakantie. Bekijk de aanbiedingen voor augustus 2019. Bij Selectcamp kunt u ook in het hoogseizoen dagelijks aankomen.
Bekijk aanbieding
Vacanceselect biedt de door annulering vrijgekomen accommodaties met een flinke korting opnieuw aan. Het aanbod is erg beperkt dus reserveer snel.
Bekijk aanbieding
Boek nu op een camping van Landal een verblijf in de periode van 5 juli tot 30 augustus 2019 en ontvang tot 20% korting.
Bekijk aanbieding