Zomervakantie - Aanbiedingen
Schoolvakantie in 2018: 7 juli t/m 2 september

De zomervakantie blijft de meest populaire periode voor een campingvakantie. Veel mensen, vooral gezinnen met kinderen, zijn nu eenmaal gebonden aan de bouwvak- en/of schoolvakanties en kunnen daarom alleen in juli of augustus, een vakantie boeken. De warmere landen zoals Frankrijk, Italië, Kroatië zijn het meest in trek maar ook ons eigen Nederland blijft onverminderd populair

Door gebruik te maken van de vele aanbiedingen voor het hoogseizoen kunt u vaak goedkoop, dus óók met een beperkt budget, een stacaravan of staanplaats huren en gaan genieten van een campingvakantie. We hebben op deze pagina de kortingacties verzameld.

Nu gratis nachten in het hoogseizoen bij Canvas Holidays! Bij een verblijf van 7 nachten zijn tot wel 2 nachten gratis en bij een van 14 dagen 4 nachten! Dat is korting van 28%!
Bekijk aanbieding
Homair geeft nu maar liefst 40% korting op haar accommodaties, voornamelijk stacaravans. Pak dat voordeel en ga voordelig op vakantie in Frankrijk, Italië of Kroatië.
Bekijk aanbieding
Boek nu een tent, safaritent, lodgetent of luxe stacaravan in de zomervakantie bij Rent-a-Tent. Wasnt met de summerdeals ontvangt u tot 50% korting.
Bekijk aanbieding
Selectcamp heeft meerdere accommodaties die door annulering zijn vrijgekomen. U kunt ze nu boeken met een flinke korting. Op = op!
Bekijk aanbieding
Vacanceselect heeft aanbiedingen voor het hoogseizoen op campings in heel Europa. Er is keus genoeg, of u nu naar Italië, Frankrijk of Kroatië wilt.
Bekijk aanbieding
Vacanceselect biedt de door annulering vrijgekomen accommodaties met een flinke korting opnieuw aan. Het aanbod is erg beperkt dus reserveer snel.
Bekijk aanbieding
Al Fresco heeft nu Hot Summer deals. Daarmee ontvangt u tot 60% korting. Bij vertrek binnen 14 dagen krijgt u 10% extra korting
Bekijk aanbieding
Ardoer.com heeft voor de zomervakantie aanbiedingen voor zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Dus huur goedkoop een staanplaats, stacaravan, bungalow of chalet.
Bekijk aanbieding
Selectcamp geeft korting op uw zomervakantie. Deze korting kan flink oplopen. Bij Selectcamp kunt u ook in het hoogseizoen dagelijks aankomen.
Bekijk aanbieding
Suncamp heeft t/m 20 mei de SunLodge Summer Deals. Hierbij krijgt u €75 of €100 korting op een verblijf in een SunLodge in de periode van 1 juli en 9 september 2018.
Bekijk aanbieding
Hoort misschien niet op deze pagina met aanbiedingen maar het is wel erg handig: Wat is er nog beschikbaar in het hoogseizoen bij Vacanceselect?
Bekijk aanbieding
Profiteer nu van 10% lentekorting op een verblijf in één van de luxe safaritenten van Villatent. Ook in het hoogseizoen.
Bekijk aanbieding
Profiteer tijdens de "Tent Deals" actie van Canvas Holidays van flinke kortingen op een verblijf in een bungalowtent of safaritent
Bekijk aanbieding
Bij Hogenboom kunt u ook in de zomervakantie goedkoop kamperen. Want u boekt al een campingplek vanaf €14 per nacht!
Bekijk aanbieding
Boek nu op een camping van Landal een verblijf in de periode van 6 juli tot 31 augustus 2018 en ontvang tot 20% korting.
Bekijk aanbieding