Zomervakantie - Aanbiedingen
Schoolvakantie in 2018: 7 juli t/m 2 september

De zomervakantie blijft de meest populaire periode voor een campingvakantie. Veel mensen, vooral gezinnen met kinderen, zijn nu eenmaal gebonden aan de bouwvak- en/of schoolvakanties en kunnen daarom alleen in juli of augustus, een vakantie boeken. De warmere landen zoals Frankrijk, Italië, Kroatië zijn het meest in trek maar ook ons eigen Nederland blijft onverminderd populair

Door gebruik te maken van de vele aanbiedingen voor het hoogseizoen kunt u vaak goedkoop, dus óók met een beperkt budget, een stacaravan of staanplaats huren en gaan genieten van een campingvakantie. We hebben op deze pagina de kortingacties verzameld.

Bij Canvas Holidays krijgt u bij een verblijf van 14 dagen 4 nachten gratis en bij een verblijf van 7 nachten 2 nachten gratis, óók in de zomervakantie. Dat is korting van bijna 30%!
Bekijk aanbieding
Selectcamp heeft meerdere accommodaties die door annulering zijn vrijgekomen. U kunt ze nu boeken met een flinke korting. Op = op!
Bekijk aanbieding
Vacanceselect heeft aanbiedingen voor het hoogseizoen op campings in heel Europa. Er is keus genoeg, of u nu naar Italië, Frankrijk of Kroatië wilt.
Bekijk aanbieding
Vacanceselect biedt de door annulering vrijgekomen accommodaties met een flinke korting opnieuw aan. Het aanbod is erg beperkt dus reserveer snel.
Bekijk aanbieding
Al Fresco heeft nu Hot Summer deals. Daarmee ontvangt u tot 60% korting. Bij vertrek binnen 14 dagen krijgt u 10% extra korting
Bekijk aanbieding
Ardoer.com heeft voor de zomervakantie aanbiedingen voor zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Dus huur goedkoop een staanplaats, stacaravan, bungalow of chalet.
Bekijk aanbieding
Profiteer nu van de 7 = 5 actie bij Canvas Holidays want u krijgt bij een verblijf van minimaal 7 nachten tot wel 2 nachten gratis! Dat is korting van 28%!
Bekijk aanbieding
Selectcamp geeft korting op uw zomervakantie. Deze korting kan flink oplopen. Bij Selectcamp kunt u ook in het hoogseizoen dagelijks aankomen.
Bekijk aanbieding
Op zoek naar een luxe camping in Frankrijk? Siblu geeft op meerdere campings tot maar liefst 35% korting in de zomervakantie.
Bekijk aanbieding
Suncamp heeft t/m 20 mei de SunLodge Summer Deals. Hierbij krijgt u €75 of €100 korting op een verblijf in een SunLodge in de periode van 1 juli en 9 september 2018.
Bekijk aanbieding
Hoort misschien niet op deze pagina met aanbiedingen maar het is wel erg handig: Wat is er nog beschikbaar in het hoogseizoen bij Vacanceselect?
Bekijk aanbieding
Profiteer nu van 10% lentekorting op een verblijf in één van de luxe safaritenten van Villatent. Ook in het hoogseizoen.
Bekijk aanbieding
Boek nu op een camping van Landal een verblijf in de periode van 6 juli tot 31 augustus 2018 en ontvang tot 20% korting.
Bekijk aanbieding