?> Aanbiedingen camping september en oktober | naseizoen

Camping aanbiedingen september / oktober
Goedkope campingvakantie in het naseizoen

Een kampeervakantie in september en oktober heeft zo z'n voordelen. Natuurlijk zijn er meerdere te noemen maar voor velen is dat toch de prijs. Het huren van een tent of stacaravan is in het naseizoen een heel stuk goedkoper dan het hoogseizoen. Met echt kleine kinderen is september een prima maand vanwege de rust en de temperatuur. De campings zijn nog niet meer overvol en de vaak hoge zomerse temperaturen in landen als Frankrijk en Italië worden vermeden.

Omdat de avonden wat kouder worden is in de wat noorder gelegen landen zoals Nederland, Duitsland en België een stacaravan misschien handiger dan een bungalowtent. Vacanceselect, Roan en Homair hebben hier in een groot aanbod. Gaat u naar de landen waar het nog warm is, zoals Italië, Frankrijk, Spanje of Kroatie? Dan is een bungalowtent misschien ook een idee. Al was het alleen al om de prijs die een vaak een stuk lager is. En ook voor een tent zijn er volop aanbiedingen. Ook de populare glampingaccommodaties zijn in september vaak weer vrij.

Zijn er nadelen om (pas) in september te gaan? Dat afhankelijk van uw wens. Maar houd er wel rekeing mee dat er buiten de schoolvakantie vaak geen of weinig animatie meer is en de camping vaak niet meer 'op volle toeren' draait. Maar ja, dat wel kan ook best de reden zijn om juist wel in september te gaan.