Meivakantie - Aanbiedingen
schoolvakantie in 2019: 27 april t/m 5 mei (veel scholen een extra week voor of na)

De meivakantie is erg populair, ook voor een verblijf op de camping, en dat is niet zo verwonderlijk. Iedereen heeft weer zin om weer buiten te genieten van de voorjaarszon en de hogere temperaturen. Bovendien zijn de prijzen behoorlijk lager dan in het hoogseizoen dus voor sommigen is het zelfs een alternatief hiervoor.

Veel mensen kiezen voor een verblijf in Nederland terwijl anderen liever naar populaire streken in als Italië, Frankrijk en Kroatië gaan waar het in de zomer te druk is. In de meivakantie is het overal nog lekker rustig, de natuur is nog fris en het is betaalbaar. Zeker als u gebruik maakt van de aanbiedingen en lastminutes.

Boek nu een tent, safaritent, lodgetent of luxe stacaravan voor de meivakantie en profiteer van flinke kortingen!
Bekijk aanbieding
Kijk nu snel bij de aanbiedingen voor de meivakantie bij Roan. Want u kunt nu profiteren van kortingen die oplopen tot wel 60%!
Bekijk aanbieding
Speciaal voor de meivakantie heeft Selectcamp verschillende aanbiedingen, de kortingen lopen op tot maar liefst 30%!
Bekijk aanbieding
Bij Suncamp Holidays kunt u in de meivakantie profiteren van aantrekkelijke kortingen.
Bekijk aanbieding
Bij Vacanceselect huurt u in de meivakantie een tent, stacaravan of glamping-accommodatie met een flinke korting tot wel 50%!
Bekijk aanbieding
Onder het motto: Voordelig op vakantie in de meivakantie heeft Vialora heel veel aanbiedingen op een campingvakantie in deze periode.
Bekijk aanbieding
Go4Camp tot maar liefst 45% korting op een verblijf in de meivakantie. Op deze manier huurt u wel heel goedkoop een tent of stacaravan
Bekijk aanbieding
Op vakantie in de meivakantie? Gustocamp heeft aanbod van mobilehomes en bungalowtenten in Italië en oostenrijk, tegen een heel mooie prijs.
Bekijk aanbieding
Boek nu bij een Landal camping een staanplaats, stacaravan of bungalow in de meivakantie en ontvang tot 30% korting.
Bekijk aanbieding
Molecaten geeft op haar campings in de meivakantie korting op staanplaatsen, chalets, huurcaravans en ingerichte tenten
Bekijk aanbieding
Kom van 26 april t/m 10 mei 2019 (meivakantie t/m hemelvaart) kamperen op een van sfeervolle Roompot campings. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot het parkzwembad.
Bekijk aanbieding