Meivakantie - Aanbiedingen
schoolvakantie in 2018: 28 april t/m 6 mei (veel scholen een extra week voor of na)

De meivakantie is erg populair, ook voor een verblijf op de camping, en dat is niet zo verwonderlijk. Iedereen heeft weer zin om weer buiten te genieten van de voorjaarszon en de hogere temperaturen. Bovendien zijn de prijzen behoorlijk lager dan in het hoogseizoen dus voor sommigen is het zelfs een alternatief hiervoor.

Veel mensen kiezen voor een verblijf in Nederland terwijl anderen liever naar populaire streken in als Italië, Frankrijk en Kroatië gaan waar het in de zomer te druk is. In de meivakantie is het overal nog lekker rustig, de natuur is nog fris en het is betaalbaar. Zeker als u gebruik maakt van de aanbiedingen en lastminutes.

Boek nu een tent, safaritent, lodgetent of luxe stacaravan voor de meivakantie en profiteer van flinke kortingen tot wel 40%!
Bekijk aanbieding
Profiteer bij Roan geweldige kortingen voor de meivakantie. Deze kan oplopen tot wel 50%!
Bekijk aanbieding
Bij Suncamp Holidays kunt u in de meivakantie profiteren van aantrekkelijke kortingen.
Bekijk aanbieding
Bij Vacanceselect huurt u in de meivakantie een tent, stacaravan of glamping-accommodatie met een flinke korting!
Bekijk aanbieding
Onder het motto: Voordelig op vakantie in de meivakantie heeft Vialora heel veel aanbiedingen op een campingvakantie in deze periode.
Bekijk aanbieding
Al Fresco geeft tijdelijk tot 40% meivakantie korting. Bovendien hoeft u slecht € 99,- aan te betalen. Dus boek nu met veel voordeel een luxe Al Fresco stacaravan.
Bekijk aanbieding
Ardoer.com heeft voor de meivakantie aanbiedingen voor zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Dus huur goedkoop een staanplaats, stacaravan, bungalow of chalet.
Bekijk aanbieding
Bij Canvas Holidays kunt u met korting genieten van de meivakantie. Boek met voordeel uw tent of stacaravan.
Bekijk aanbieding
Go4Camp tot maar liefst 50% korting op een verblijf in de meivakantie. Op deze manier huurt u wel heel goedkoop een tent of stacaravan
Bekijk aanbieding
Homair heeft voor een groot aantal campings een mooie actieprijs vastgesteld voor de meivakantie. U huurt nu al een luxe stacaravan vanaf €198!
Bekijk aanbieding
Op zoek naar een luxe camping in Frankrijk? Siblu geeft op meerdere campings tot maar liefst 35% korting in de meivakantie .
Bekijk aanbieding
Op vakantie in de meivakantie? Gustocamp heeft aanbod van mobilehomes en bungalowtenten in Italië en oostenrijk, tegen een heel mooie prijs.
Bekijk aanbieding