Meivakantie - Aanbiedingen
schoolvakantie in 2020: 25 april t/m 3 mei (veel scholen een extra week voor of na)

De meivakantie is erg populair, ook voor een verblijf op de camping, en dat is niet zo verwonderlijk. Iedereen heeft weer zin om weer buiten te genieten van de voorjaarszon en de hogere temperaturen. Bovendien zijn de prijzen behoorlijk lager dan in het hoogseizoen dus voor sommigen is het zelfs een alternatief hiervoor.

Veel mensen kiezen voor een verblijf in Nederland terwijl anderen liever naar populaire landen als Italië, Frankrijk en Kroatië gaan waar het in de zomer te druk is. In de meivakantie is het overal nog lekker rustig, de natuur is nog fris en het is betaalbaar. Zeker als u gebruik maakt van de aanbiedingen.

Kijk nu snel bij de aanbiedingen voor de meivakantie bij Roan. Want u kunt nu profiteren van kortingen die oplopen tot wel 60%!
Bekijk aanbieding
Ga in de meivakantie naar de Sprookjescamping in het Overijsselse Rheeze en geniet met het hele gezin van de faciliteiten en activiteiten en Lastminute arrangementen .
Bekijk aanbieding
Bij Vacanceselect huurt u in de meivakantie een tent, stacaravan of glamping-accommodatie met een flinke korting tot wel 35%!
Bekijk aanbieding
Al Fresco geeft tijdelijk tot 50% meivakantie korting. Dit kan worden aangevuld met +10% extra Vaste Klanten Korting of Last Minute korting
Bekijk aanbieding
Ardoer.com heeft voor de meivakantie aanbiedingen voor zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Dus huur goedkoop een staanplaats, stacaravan, bungalow of chalet.
Bekijk aanbieding
Homair heeft voor een groot aantal campings een mooie actieprijs vastgesteld voor de meivakantie. U huurt nu al een luxe stacaravan vanaf €189!
Bekijk aanbieding
Bij Villatent, aanbieder van luxe safaritenten en lodgetenten,kunt u t/m 1 maart profiteren van 15% korting.
Bekijk aanbieding
Boek nu bij een Landal camping een staanplaats, stacaravan of bungalow in de meivakantie en ontvang tot 30% korting.
Bekijk aanbieding
Molecaten geeft op haar campings in de meivakantie korting op staanplaatsen, chalets, huurcaravans en ingerichte tenten
Bekijk aanbieding
Boek uw vakantie bij Bestcamp en ga er voordelig tussenuit in meivakantie op een camping aan de Belgische kust of de Ardennen.
Bekijk aanbieding
Bij Canvas Holidays boekt u de mooiste safaritenten en comfortabele stacaravans voor de meivakantie. Bovendien hoeft u slecht €99,- aan te betalen.
Bekijk aanbieding